Dags att flytta?

Distansflytt

Cama Service AB utför flyttar för kunder land och rike runt. Kontakta oss för offert (länk till offertförfrågan) oavsett om ni är på väg till eller från Stockholm. Läs mer om våra priser här.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Ska du flytta en längre distans?

  Har du planer på att flytta till en annan stad i Sverige för att anta nya utmaningar? Ibland stannar allt vid en tanke när man börjar fundera på de praktiska bitarna och det är inte alltid det enklaste att flytta långt men vi på CaMa Service hjälper dig hela vägen. Istället för att hyra släp eller större bil som du sedan måste lämna tillbaka i samma stad du flyttar ifrån, är vi lösningen på dina bekymmer.

  Vi är en professionell, engagerad och erfaren flyttfirma som har både kapacitet och tid nog att axla fullt ansvar för er distansflytt. Vi hanterar allt från planering, packning och städning till transporten och vi kan även hjälpa till vid uppackning samt montering på plats. Vi ser till att er flytt blir både effektiv och smidig för att ni ska slippa spilla tid i er verksamhet eller privata liv. Med oss som flyttfirma får ni mer tid över till de roliga bitarna i en flytt.

  tt ni i er tur ska slippa ta tid från er verksamhet eller riskera några kostsamma avbrott i er produktion.

  Vi sköter din distansflytt på ett tryggt sätt

  En flytt kräver alltid tid och energi från alla som är inblandade, och inte minst planeringen som ligger bakom. Vi har flera års erfarenhet och vårt stora fokus är att du som kund ska känna dig trygg med oss som flyttföretag. Vi kan utefter era behov hjälpa till från planeringsdatum fram till att ert bohag är på den nya adressen.

  Vi innehar trafiktillstånd som innebär att vi får bedriva yrkesmässig trafik och självklart är ni försäkrade tillsammans med oss vid en transport. Vi fraktar dina tillhörigheter och ser till att allting kommer fram i samma skick. Vi förstår vikten av att transportera någons ägodelar och att värdet aldrig kan mätas med den personliga betydelsen. Givetvis så har vi sett till att säkra upp med en ansvars- och transportförsäkring hos If om något tråkigt och oväntat mot förmodan skulle inträffa samt nöjd-kund-garanti som betryggar. Glöm heller inte heller RUT-avdraget som går att utnyttja då ni nyttjar några utav våra flyttjänster.

  Vi är en prisvärd flyttfirma

  I över tio års tid har vi funnits här nära till hands åt mängder av nöjda kunder vid både bohags- och företagsflytt och vi vet och förstår därför också precis vad som krävs av oss. Den hjälp som vi på CaMa Service vill och kan erbjuda er innebär allt ifrån mindre punktinsatser till fullservicekoncept formade helt och hållet utifrån er verksamhets unika karaktär och behov.

  Vid distansflytt inom Sverige med Stockholm som utgångspunkt, har vi nedan några prisexempel efter rutavdrag där tre av våra medarbetare lastar och därefter finns två stycken och hjälper till att lasta ur bilen som rymmer 25kubik.

  • Stockholm – Gbg från 9800kr
  • Stockholm – Umeå från 10900kr
  • Stockholm – Kalmar från 7800kr
  • Stockholm – Jönköping från 6800kr
  • Stockholm – Luleå från 13800kr
  • Stockholm – hela Skåne från 9800kr

  Oavsett vad ni behöver så kan ni med vår flytthjälp alltid känna er 100% trygga.

  CaMa Service finns här för er

  Vi har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och en stor kundkrets som vi värnar om. Vårt mål är självklart att våra kunder ska vara så nöjda med oss att det väljer oss varje gång det är dags att flytta.

  Låter det lockande eller skulle ni vilja veta mer om oss och våra omfattande och omsorgsfullt formade flyttjänster? Ring då redan idag eller fyll i kontaktformuläret som ni finner här nedan så ser vi till att ta fram en lämplig lösning anpassad för er så snart vi fått er önskan. Med era behov och våra kunniga medarbetares engagemang kan vi göra er flytt till den nystart ni drömmer om.

  FAQ

  Vad kostar en distansflytt?

  Kostnaden för en distansflytt varierar beroende på flera faktorer som avstånd, vikt och volym på gods, samt eventuella extra tjänster som förvaring eller specialhantering av ömtåliga objekt. Det är svårt att ge en exakt siffra, men det är alltid bra att samla in flera offerter för att få en uppfattning om prisläget.

  Hur lång tid tar en distansflytt?

  Tiden det tar för en distansflytt beror på många variabler som avstånd, transportmetod, och om det finns internationella gränser att passera. Inom Sverige kan det ta allt från ett par dagar till en vecka, medan internationella flyttar kan ta flera veckor.

  Vilka dokument behöver jag för en distansflytt?

  För en inrikes distansflytt inom Sverige krävs vanligtvis inga särskilda dokument utöver ett avtal med din flyttfirma. För internationella flyttar kan du behöva:

  • Pass och visum
  • Arbets- och boendetillstånd
  • Tulldeklarationer för vissa ägodelar

  Hur paketerar man för en distansflytt?

  När det gäller packning för en distansflytt är det extra viktigt att vara noggrann. Här är några tips:

  • Använd kvalitativa packmaterial som bubbelplast och flyttkartonger
  • Märk alla lådor tydligt
  • Förpacka ömtåliga saker separat och markera dem som “Fragile”
  • Förbered en separat väska med nödvändigheter för de första dagarna efter flytten

  Vilka är de vanligaste riskerna med distansflytt?

  De vanligaste riskerna inkluderar:

  • Förseningar på grund av trafik, väder, eller tull
  • Komplikationer med internationella lagar och tullar, om det är en internationell flytt

  Hur fungerar försäkring vid distansflytt?

  Det är starkt rekommenderat att ha en omfattande försäkring som täcker eventuella skador eller förluster som kan inträffa under en distansflytt. Många flyttfirmor erbjuder specialförsäkringar just för detta, så det kan vara en god idé att diskutera detta när du begär en offert.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!