Dags att flytta?

Flytthjälp från Göteborg till Stockholm Cama Service AB

Om du söker efter ett flyttföretag som kan hjälpa dig att flytta till Stockholm från Göteborg, kan Cama Service AB erbjuda den perfekta lösningen för dig. Företaget har lång erfarenhet av att flytta mellan Göteborg och Stockholm och erbjuder ett professionellt, tillförlitligt och pålitligt flyttstöd.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En pålitlig flyttfirma mellan Göteborg och Stockholm

  Cama Service AB har ett brett utbud av tjänster som innefattar allt från flyttstädning till att hantera både kort- och långdistansflyttar. Det är ett etablerat företag med flera års erfarenhet av flytt och har utrustning och teknik som gör att de kan hantera flyttar till och från Göteborg och Stockholm med stor precision.

  Camaservice Flyttfirma Stockholm

  Företaget erbjuder även en fullständig flyttstädning för att hjälpa till att få den nya platsen att kännas som ditt nya hem. Med ett team av erfarna och certifierade flyttfirmor som är utbildade att stå för alla dina flyttbehov, kan Cama Service AB erbjuda en smidig och säker flyttfirma Göteborg till Stockholm.

   

   

  Företaget använder modern teknik och utrustning för att säkerställa att alla flyttar sker effektivt och säkert. Deras team har mycket erfarenhet av att hantera alla typer av flyttar och kan hjälpa till med allt från att packa och lasta alla tillhörigheter till att transportera alla saker till den nya platsen.

  Cama Service AB kan erbjuda kostnadseffektiva och prisvärda lösningar som täcker alla dina flyttbehov och försäkrar att alla dina tillhörigheter kommer fram till din nya plats utan problem. Företaget erbjuder även en fullständig flyttstädning för att göra din nya plats till ett hemtrevligt hem.

  Om du letar efter en pålitlig flyttfirma Göteborg till Stockholm, kan Cama Service AB vara det perfekta valet för dig. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från flyttstädning till att hantera både kort- och långdistansflyttar. Deras team har mycket erfarenhet av att hantera alla typer av flyttar och kan hjälpa till med att få alla dina tillhörigheter fram till den nya platsen utan att du behöver oroa dig för säkerhet eller kostnader. Cama Service AB erbjuder ett professionellt, tillförlitligt och pålitligt flyttstöd som gör att du kan fokusera på att njuta av din nya plats.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär