Dags att flytta?

Flytthjälp från Stockholm till Göteborg

När du ska flytta från Stockholm till Göteborg är det viktigt att välja en pålitlig flyttfirma som kan hjälpa dig att göra din flytt smidig och enkel. Cama Service AB är en erfaren och pålitlig flyttfirma som erbjuder högkvalitativ flytthjälp och flyttstädning från Stockholm till Göteborg.

Camaservice Flyttfirma Stockholm

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En pålitlig flyttfirma mellan Stockholm och Göteborg

  Cama Service AB har en lång erfarenhet av att hjälpa människor att flytta från Stockholm till Göteborg. De har en stor flotta av fordon och erfarna flyttarbetare som är utbildade för att hantera alla typer av flyttar. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, kan Cama Service AB hjälpa dig med allt från packning till lastning och lossning.

  En av fördelarna med att anlita Cama Service AB är deras omfattande flyttstädningstjänster. När du flyttar ut från din gamla bostad är det viktigt att se till att den är ordentligt städad så att du kan få tillbaka din deposition. Cama Service AB kan hjälpa dig med allt från dammsugning till fönsterputsning och golvvård.

   

  Cama Service AB erbjuder också en rad olika flytttjänster som kan hjälpa till att göra din flytt ännu smidigare. De kan till exempel hjälpa dig med packning och märkning av dina föremål, demontering av möbler och återmontering på din nya plats. De kan också hjälpa till med magasinering om du behöver förvara dina föremål under en period.

  När du anlitar Cama Service AB för din flytt från Stockholm till Göteborg kan du vara säker på att du får högkvalitativ flytthjälp och flyttstädning till ett överkomligt pris. De är stolta över att erbjuda en personlig service som anpassas efter dina individuella behov och önskemål.

   

   

  Slutligen är det viktigt att notera att Cama Service AB har en hög kundnöjdhet. De har ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa flytt- och städtjänster till kunder i hela Stockholm och Göteborg. När du väljer Cama Service AB som din flyttfirma kan du vara säker på att du får en professionell, pålitlig och prisvärd service.

  Sammanfattningsvis, om du behöver flyttfirma i Stockholm till Göteborg, leta inte längre än Cama Service AB. De erbjuder högkvalitativ flytthjälp, flyttstädning och andra flytttjänster till konkurrenskraftiga priser. Kontakta dem idag för att lära dig mer om hur de kan hjälpa dig med din flytt.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär