Flyttlådor vid flytt i Stockholm

Står du inför en stundande flytt men utan packmaterial så att det räcker? Lugn. Vi på CaMa Service har det du behöver och kommer gärna med tips och råd som gör din packning enklare. Som erfaren flyttfirma förstår vi hur krävande en flytt tenderar till att vara och lägger därför också vår gemensamma kraft till att underlätta för flyttande i Stockholm. Vi erbjuder professionell hjälp för alla flyttillfällen genom allt ifrån större helhetslösningar till mindre punktinsatser.

Hör av er till oss på CaMa Service och berätta vad ni skulle vilja ha för hjälp för att göra just er flytt så smidig som möjligt.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flyttkartonger för alla behov

  Vi talar ofta med stressade kunder som bävar inför deras packning. Det är en krävande uppgift som tar både tid och kraft och de allra flesta är förvånade över hur mycket saker de äger och har missat i beräkningen kring både tid och antal flyttkartonger. Känner du igen dig?

  Efter flera års erfarenhet inom flyttbranschen så har vi stor förståelse för vad det är som står framför dig. Vi kanske inte kan underlätta allt, men vi kan åtminstone se till så att du har kvalitativa och lämpliga emballage att packa i.

  I vårt sortiment finns allt för alla sorters flyttar. Vi har mängder av former och storlekar för alla sorters bohag till förmånliga priser och du kan själv välja mellan våra nya produkter eller begagnade alternativ. Låt oss hjälpa dig med att beräkna hur mycket material du behöver och leverera dig de lämpligaste alternativen så att du kan packa på ett säkert vis.

  Hur underlättar CaMa Service för dig i Stockholm?

  När du ber oss på CaMa Service om hjälp så är du alltid i trygga händer. Med över tio års erfarenhet inom branschen så har vi hjälpt mängder mot nya adresser i Stockholm och har koll på allt som ska göras och hur det blir gjort på bästa sätt. Fyll i blanketten här nedan och beskriv just ditt behov och låt oss återkomma med en lämplig lösning och anpassad offert för dig. Vi ser till så att du har det emballaget som krävs för att kunna packa ner hela ditt bohag snabbt, praktiskt och säkert.

  Har du några frågor kring vårt material eller vill du ha hjälpande tips från en firma som vet vad flytten innebär så tveka inte. Ring oss redan idag så ska vi försöka hjälpa dig så att förutsättningarna inför din flytt blir optimala.

  Packmaterial – Cama Service erbjuder prisvärda flyttkartonger

  Att flytta är alltid tungt och kräver stora portioner av energi från samtliga som är involverade. För att den sedan också över huvud taget ska kunna bli av så krävs det stora mängder flyttkartonger och packmaterial vart bohaget kan placeras inför frakten. Som framåtsträvande firma med helhetslösningar inom flytt erbjuder vi givetvis också er alla flyttkartonger och packmaterial av god kvalité. Hör av er till oss och låt oss ge er vad ni behöver för en säker och smidig packning.


  Packmaterial för alla behov

  Inte allt för sällan möter vi kunder som känner sig stressade inför sin packning och vi har stor förståelse för deras bävan. Packning är en krävande uppgift och allt som oftast så blir man förvånad över hur mycket saker det faktiskt är som ska packas ned. Det är inte ovanligt att man helt enkelt beräknat fel och står där i slutändan med både ont om tid och för lite packmaterial. Genom att kontakta oss kommer ni att kunna undvika att hamna i en sådan situation. Efter att ha hjälpt flyttande i 15 års tid har vi största förståelse för vad det är ni står inför. Även om ni inte vill ha hjälp med allt så låt oss åtminstone leverera er rätt packmaterial så att ni kan packa ert bohag på ett praktiskt och säkert sätt.

  I vårt sortiment finns material för alla sorters flyttillfällen. Här finner ni mängder av former och storlekar till bra pris och ni väljer själva om ni föredrar helt nya produkter eller om begagnade kartonger är det bästa alternativet. Tillsammans räknar vi ut hur stort antal kartonger du behöver.


  CaMa Service underlättar i flytten

  Vi har allt för att underlätta för er flytt och med vårt packmaterial kommer allt ni äger att kunna föras tryggt och säkert till er nästa adress. Vi delar givetvis också gärna med oss av tips och råd som förenklar.

  Är ni i behov av flyttkartonger så är ni också varmt välkomna att fylla i blanketten som finns här nedan. Beskriv ert behov så noga ni kan och meddela oss också om övriga önskemål så ser vi till att ni får det ni behöver för att ta er från en adress till en annan.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär