Dags att flytta?

Flytthjälp från Skåne till Stockholm

Planerar du att flytta mellan Skåne och Stockholm? Letar du efter en pålitlig och professionell flyttfirma som kan hjälpa dig med alla delar av flytten? Cama Service AB har lång erfarenhet av flyttar mellan Skåne och Stockholm och erbjuder full service flyttlösningar som passar alla.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En pålitlig flyttfirma mellan Skåne och Stockholm

  Cama Service AB är ett familjeägt företag som har tillhandahållit flytttjänster i många år. Arbetet sköts med fokus på kvalitet och kundens behov. Med våra långa erfarenhet från flyttar mellan Skåne och Stockholm och ett stort nätverk av godkända flyttfirmor, är Cama Service AB den perfekta flyttfirman för dig. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en säker och trygg flytt upplevelse.

  Camaservice Flyttfirma Stockholm

  Vårt mål är att göra din flytt mellan Skåne och Stockholm så smidig som möjligt. Vi kan hjälpa dig med alla aspekter av flytten, från att packa dina saker till att leverera dem till din nya adress. Våra kunniga och professionella flyttare är utbildade att hantera alla typer av flyttar, stora som små. Vi är också experter på flyttstädning, så du kan vara säker på att din nya lägenhet kommer att vara ren och fräsch när vi är färdiga.

   

   

  Cama Service AB erbjuder också prisvärda flyttlösningar som är anpassade efter dina behov. Vi kan anpassa våra tjänster för att få en lösning som passar dig och dina behov och budget. Våra kunniga och erfarna flyttare är dessutom specialiserade på att hantera alla typer av flyttar, stora som små.

  Cama Service specialiserar sig också på SEO, med våra samarbetspartners arbetar vi för att växa som bolag och på nätet.

  Om du letar efter en pålitlig och professionell flyttfirma som kan hjälpa dig med en flytt mellan Skåne och Stockholm, tveka inte att kontakta Cama Service AB. Vi kan hjälpa dig att få det mesta ut av din flytt. Vi har lång erfarenhet av flyttar mellan Skåne och Stockholm och kan erbjuda dig en säker och trygg flyttupplevelse. Ta kontakt med oss idag för att få en gratis offert eller för att ställa frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!