Dags att flytta?

Flytthjälp från Stockholm till Helsingborg

Om du letar efter en pålitlig och professionell flyttfirma som kan hjälpa dig att flytta från Stockholm till Helsingborg, så har du kommit rätt. Cama Service AB är ett välrenommerat företag som har erfarenhet av att hantera flyttar med stor omvårdnad. Vi erbjuder en mängd olika tjänster som flytthjälp, flyttstädning och förvaring för att göra flytten så smidig och problemfri som möjligt.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En pålitlig flyttfirma mellan Stockholm och Helsingborg

  Cama Service AB har stor erfarenhet av flyttar mellan Stockholm och Helsingborg. Vi har ett etablerat nätverk av professionella flyttar som tar hand om alla aspekter av flytten. Vi börjar med att besöka ditt hem för att få en uppfattning om dina föremål som ska flyttas. Därefter skapar vi en detaljerad plan för att säkerställa att alla dina ägodelar flyttas på ett skonsamt sätt.

  Camaservice Flyttfirma Stockholm

  Våra flyttar använder moderna och miljövänliga fordon som förbrukar låg bränsleförbrukning och låga utsläpp. Vi försäkrar att alla dina ägodelar transporteras säkert och skyddas med våra specialutformade flyttlådor. Vi har också ett utbud av försäkringar som skyddar mot eventuella skador som uppstår under flytten.

   

   

  Cama Service AB erbjuder även en tjänst som kallas flyttstädning. Denna tjänst är utformad för att säkerställa att du lämnar din gamla bostad i samma skick som du hittade den. Vi har en hög standard för renlighet och städning vilket innebär att det inte finns något kvar när vi har avslutat flytten. Vi utför också förvaringstjänster för att hjälpa dig att organisera dina ägodelar och säkerställa att de är väl skyddade.

  Vårt företag är välrenommerat, kompetent och gör allt för att du ska ha en stressfri flytt. Vi kan hjälpa dig att flytta till Helsingborg från Stockholm på ett snabbt, säkert och smidigt sätt. Välkommen att kontakta oss för en gratis offert eller för att få mer information om våra tjänster som flytthjälp, flyttstädning och förvaring. Vi är glada att hjälpa dig att flytta på ett smidigt sätt.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!