Trappstäd i Stockholm – Ge ett bra första intryck

Vad får man för känsla när man kliver in i er fastighet idag? Trots att det faktiskt är just trapphuset som många gånger sätter standarden för resten av huset så är det många som ännu underskattar vikten av rena trapphus. Med en trappstädning signerad av CaMa Service så slipper ni oroa er över att er entré skulle ge fel intryck. Samtliga av era besökare kommer alltid att få samma positiva uppfattning av ert hus och de boendes trivsel kommer att hållas på topp.

Efter över 10 år inom branschen så vet vi vad en professionell trappstädning kan göra för er i Stockholm. Nu är det också dags för er att uppleva det samma.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Vi höjer er fastighets standard i Stockholm

  Hittills har vi fått visa  mängder av nöjda bostadsrättföreningar, fastighetsägare och företagare i Stockholm vad en inbjudande och fräsch entré betyder för de som rör sig i huset. Genom att kontinuerligt vårda sitt trapphus kommer man inte bara att skapa en bättre atmosfär. Man kommer också effektivt att minska slitage, höja säkerheten och minimera behovet av mer omfattande underhåll.

  När vi på CaMa Service tar oss an ett uppdrag så görs det alltid utifrån varje specifik kunds behov. Vi är måna om att se alla våra kunder som de unika kunder de är och skräddarsyr därför också samtliga uppdrag så att de får precis vad de behöver. Med vår hjälp kommer man därför också att få den hjälp man efterfrågar samt ett klanderfritt resultat gång på gång. Vi tar oss an golv och väggar, dammar och torkar av alla fria ytor där damm och smuts gärna landar samt tömmer skrapgolv och avlägsnar eventuell skadegörelse. Finns det hiss så går vi givetvis igenom även den samt torkar entréns dörrar och håller rent på anslagstavlor m.m. Givetvis så använder vi inget som är skadligt för vår miljö.

  Trappstädning som täcker allas behov

  Trivseln ökar, säkerheten höjs och er fastighets helhet förbättras till ett mycket fördelaktigt pris. Hör av er till oss på CaMa Service. Berätta vad ni hoppas på och vad ni förväntar er av oss som professionell städfirma. Låt oss sedan återkomma med ett offertförslag och en anpassad städlösning.

  Nyfikna på oss eller vill ni veta mer om våra städtjänster? Tveka då inte på att ringa. Vi berättar gärna mer om vad vi som erfaren städfirma kan göra för er och hur vi kan se till att förgylla också er vardag genom fräscha, trivsamma och säkra miljöer.

  CaMa Service Trappstäd – Inbjudande trapphus som gör skillnad

  Vad ser era besökare när de kliver in hos er idag och vad väcks det för tankar inom dem medan de rör sig i ert trapphus? Det är här det första intrycket sätts. Ett intryck som aldrig går att göra om så se till så att det blir rätt från början. Be oss på CaMa Service om hjälp och säkerställ att samtliga av de som kliver in hos er alltid får samma positiva upplevelse. Med väldoftande, rena och fräscha trapphus kommer ni att kunna höja värdet på er fastighet samtidigt som ni också stärker trivseln hos de som bor, arbetar eller rör sig där.

  Vi vet vad riktigt bra trappstädning kan komma att göra för både er och era besökare. Hör av er till oss och ge oss chansen att också få visa er. Tillsammans kan vi skapa inbjudande trapphus som faktiskt gör skillnad.


  Fördelar med Cama Service Trappstädning

  Alla har vi förmodligen klivit in i trapphus någon gång som känts allt annat än fräscha. Fläckiga fönster och dörrar, golv som inte torkats på vad det känns som månader och räcken som man inte riktigt vågar ta i. Känslan är långt ifrån trevlig och viljan att vända igen stor. Det vi vill ge och ger samtliga av våra kunder är allt annat än just det.

  Oavsett vad det är för årstid som råder så är trappstädningen minst lika viktig. Sommartider bjuder in sand och skräp och under vinterhalvåret är slask och lera ett faktum som inte går att komma undan ifrån, däremot kan vi hjälpa er att ta hand om saken. Vi har under flera års tid hjälpt företag, fastighetsskötare och hyresträttsföreningar med att skapa presentabla entréer och vet därför vad som krävs oavsett behov eller tid på året. Vi städar effektivt och kvalitetssäkert utifrån era unika önskemål. En trappstädning hos oss kan visa sig vara en av era bästa investeringar.

  Alla kan dra nytta av vår professionella trappstädning

  Att be en professionell firma om hjälp lönar sig för alla, både för er som äger fastigheten, de som bor där och de som kommer förbi på besök. Ser man till själva fastigheten så kommer inte bara värdet att höjas utan också dess livslängd kunna förlängas avsevärt. Slitage reduceras avsevärt genom regelbunden tillsyn, men därtill så har man också sett hur skadegörelse och ovarsamt handlande minskar i fräscha trapphus.

  • Ökad trivsel
  • Längre livstid – Färre underhållsbehov
  • Högre värde och positivare intryck
  • Färre halkolyckor och andra skador

  Vår trappstädning

  Det vi på CaMa Service erbjuder samtliga utav våra kunder är städlösningar specifikt framtagna och formade utifrån just deras unika krav. Vi vet hur olika behoven kan se ut och är därför också måna om att hålla oss flexibla och lyhörda för att kunna ge er alla just vad det är som ni söker. Ni bestämmer vad som ska göras av oss väl på plats och vi i vår tur ser till så att det blir gjort till perfektion. Vi lämnar aldrig ett uppdrag innan resultatet är så som vi själva hade velat ha det.

  Moment som alltid inkluderas:

  • Dammsugning och torkning av samtliga golvytor.
  • Rengöring och avtorkning av väggar, lister, räcken, armaturer, element och fönsterkarmar.
  • Vi tömmer era skrapgaller.
  • Har ni drabbats av skadegörelse eller andra tråkigheter så avlägsnar vi också detta.
  • Hissar och entrédörrar rengörs.
  • Vi kan också strukturera upp och ta oss an era anslagstavlor.

  Regelbunden trappstädning är det som rekommenderas för de som vill få ut maximalt av alla fördelar som professionell städning medför. Det är dock enbart ni själva som styr kring hur ofta ni önskar få vår hjälp och oavsett om det är varje vecka, en gång i månaden eller enbart vid enstaka behov så kommer vi att ge er vad ni behöver. Vi formar alltid våra uppdrag utifrån varje kunds önskemål och lämnar ut anpassade kostnadsförslag i samtliga lägen.


  Ring oss och låt oss berätta mer om våra städtjänster

  Att anlita oss är varken krångligt eller onödigt dyrt. Dessutom så ser vi till så att ni får maximalt tillbaka genom ett fulländat trapphus som bidrar till ert goda rykte. Med vår hjälp kommer er entré alltid att kunna visa sig från sin främsta sida.

  Vår kundkrets idag består utav en mängd nöjda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag av olika storlekar som förstår vad rena trapphus bidrar till. Vi är oerhört stolta och tacksamma över dem alla och det goda rykte som vi hittills lyckats bygga upp men arbetar alltid för att ta oss till nästa nivå. Ring oss och berätta mer om vad ni skulle vilja ha hjälp med. Efter att ha betraktat era önskemål och tagit oss en närmre titt på er entré tar vi fram en matchande lösning som uppnår era behov och ett anpassat offert-förslag. Tillsammans kan vi göra er ingång välkomnande och ge er trappuppgång en vinnande atmosfär. Förutom städning erbjuder vi även tjänster som Flyttfirma Stockholm för dig som privatperson och företag.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!