Bortforstling av möbler och skräp i Stockholm

På CamaService erbjuder vi självklart bortforsling av möbler och grovsopor i Stockholm. Behöver du snabb hjälp med att bli av med oönskade föremål? Vi finns här för att underlätta för dig. Visa oss bara vad du vill bli av med, och vårt team tar hand om resten. Vi hanterar allt från större möbelstycken till mindre hushållsartiklar, inklusive gamla sängar, soffor, vitvaror, och mer. Vårt professionella team tar sig an varje uppdrag med varsamhet för att skydda ditt hem och andra föremål under transporten.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  ÅTERVINNING OCH MILJÖVÄNLIG BORTFORSLING

  Har du gamla möbler eller skräp som behöver bortforslas? Vi på CamaService är inte bara experter på säker och effektiv bortforsling, utan vi lägger också stor vikt vid miljövänliga processer. Vårt team arbetar noggrant för att sortera och återvinna dina föremål där det är möjligt, vilket bidrar till en mer hållbar framtid. Från möbler till elektronikskräp, vi ser till att dina föremål hanteras på det mest miljöansvarsfulla sättet.

  Bortforsling och Återanvändning

  En av de bästa sakerna du kan göra med dina gamla möbler eller ägodelar är att låta det återanvändas. Kanske finns det en student som söker en gammal men funktionell soffa som skulle bli superglad att få använda de möbler du tänker bortforsla.

  Du får även tillgång till RUT på 25% av transportkostnaden när du bortforslar till en återförsäljare. Alltså  butiker som: Secondhand.se, Erikshjälpen, Myrorna eller andra second hand försäljare.

  OBS: Du behöver själv kontakta butiker och ordna inför försäljningen av dina gamla möbler eller föremål.

   

  CAMASERVICE – DIN PARTNER FÖR EFFEKTIV BORTFORSLING

  Letar du efter en pålitlig tjänst för bortforsling av möbler eller grovsopor? CamaService erbjuder professionell och säker hantering av dina föremål. Vårt team av erfarna möbeltransportörer ser till att din flytt blir smidig och skadefri, oavsett om det gäller möbler, skräp, pianon, eller annat.

  Vi på CamaService använder korrekt utrustning och metoder för att garantera en problemfri bortforsling. Vår personal har mångårig erfarenhet och expertis inom möbeltransport, vilket säkerställer en effektiv och trygg hantering av dina ägodelar.

  Kontakta oss idag för att boka din bortforsling. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och pålitlig service. Låt oss ta hand om det tunga arbetet, så att du kan fokusera på annat än att transportera gamla möbler.

  RUT-AVDRAG FÖR BORTFORSLING?

  Även om RUT-avdrag generellt inte gäller för bortforsling av möbler, finns det undantag. Om möblerna transporteras till en återförsäljare eller secondhand-butik, kan du dra nytta av RUT-avdraget. I dessa fall täcker RUT-avdraget 25% av transportkostnaderna. Kom ihåg att du själv behöver kontakta mottagande verksamhet.

  Mer information om RUT-avdraget hittar du här

  TRYGGHET I TRANSPORTEN – VI ÄR FÖRSÄKRINGSSKYDDADE

  På CamaService strävar vi efter att utföra alla transporter på det säkraste sättet. Trots detta kan olyckor inträffa. I sådana fall är du skyddad, eftersom alla våra transporter är försäkrade genom IF med transportansvarsförsäkring. Detta ger dig extra trygghet när du anlitar oss för bortforsling av dina ägodelar.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!