Effektiv magasinering i Stockholm

Befinner ni er mitt i en flytt, har ni ont om plats eller behöver ni av någon annan anledning en trygg plats för förvaring utav era möbler eller prylar i Stockholm? Hos oss kan era ägodelar förvaras tryggt och säkert tills det att ni hittar en annan lösning för dem. Vårt magasin har alla de förutsättningar som krävs för att inget i ert bohag ska kunna ta skada och säkerheten kring lokalerna är hög. Oavsett ert specifika behov så kan vi ta fram en lämplig lösning för er magasinering hos oss i Stockholm.

Skulle ni vilja veta mer om vår magasinering eller är ni nyfikna på oss och våra övriga flytt eller städtjänster så tveka inte. Ring oss och låt oss få svara på era eventuella frågor och beskriva våra tjänster lite närmre.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Trygg och säker magasinering i centrala Stockholm

  Med dina ägodelar magasinerade hos oss kan du alltid känna dig trygg. Här förvaras allt i uppvärmda och rena lokaler med god ventilation och jämn temperatur så fukt eller andra otrevligheter inte ska var något hot eller göra någon skada. Allt samman paketeras också väl för att stänga damm och smuts ute. För att därtill också kunna lova alla våra kunder största säkerhet så är givetvis alla lokaler försedda med godkända lås, brandlarm som betryggar och vi har alla de försäkringar som krävs.

  Efter att ha tillhandahållit flytt- och städtjänster åt kunder i Stockholm under många års tid vet vi vad som krävs och hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa er. Allt vi gör görs med kvalitet i alla led och vi kan garantera att vi alltid kan nå upp till era förväntningar.

  Anpassningsbara tjänster för er i Stockholm

  Skulle ni behöva en lämplig och säker plats för förvaring eller någon annan form av assistans under er flytt. I över tio års tid har vi på CaMa Service levererat flytt- och städtjänster till privatpersoner och företag runt om i Stockholm och har både kapacitet och erfarenhet som krävs för att kunna ge er vad ni behöver. Kanske skulle ni också behöver packmaterial eller flyttstädning för att underlätta er flytt? Eller så drömmer ni om att lyxa till det lite extra i er vardag med professionella städtjänster och fönsterputs? Hör av er och dela med er utav era önskemål och behov. Tillsammans kan vi sedan ta fram en prisvärd och anpassad lösning för er.

  Extra utrymme när det behövs

  Alla känner vi någon gång av behovet av extra utrymme för förvaring av ägodelar vi inte får plats med hemma eller prylar som inte längre behövs. Då är magasinering ett smidigt alternativ som ger en lite extra utrymme för kortare eller längre perioder. Här får man förvara sina saker tills man behöver dem igen eller hittat en annan lösning som känns bättre.

  Efter flera år som aktiv flyttfirma i branschen så kan vi på CaMa Service nu också erbjuda samtliga kunder magasinering av möbler och andra ägodelar i varma, torra förhållanden. Känner också ni er lockade av att kunna förvara era saker på ett tryggt och värdigt sätt så hör av er till oss. Här vilar era saker i lämpliga och säkra lokaler tills dess att ni hämtar dem igen. Oavsett om det är i form av privatperson eller för ert företags räkning som utrymmet behövs så kommer vi att kunna hitta en lösning som matchar era behov. Kontakta oss och låt oss berätta mer om vad vår magasinering innebär och vad vi kan göra för er.


  Magasinering i säkra och optimala förhållanden

  När ni anlitar oss på CaMa Service för att ta del utav våra professionella tjänster så kan ni alltid vara säkra på att ni är i trygga händer och det samma gäller givetvis vid vår magasinering. Det vi erbjuder er alla är lämpliga lokaler speciellt framtagna och utformade just för säker förvaring av möbler, kartonger eller andra pinaler. Med god ventilation och varma jämna temperaturer kommer ingen fukt att kunna rota sig och hota det ni förvarar hos oss. Smuts, damm och andra otrevligheter stängs också de ute genom effektiva och gynnsamma emballage. Vi i vår tur håller också kontinuerligt koll så att det verkligen förblir torrt, rent och säkert.

  Givetvis håller vi även koll på säkerheten kring våra magasin och har vidtagit de åtgärder som krävs för att hålla er tryggt vetandes om att inget händer det ni förvarar hos oss. Med godkända och säkra lås hålls samtliga obehöriga ute och våra utvalda brandalarm varnar i sin tur om faror innan katastrof har hunnit bli ett faktum. Givetvis så är vi också fullt försäkrade.


  CaMa Service – Magasinering för alla

  Tillfällena där lite extra förvaringsmöjligheter skulle sitta fint är många. Kanske står ni mitt uppe i en flytt som drar ut på tiden utan plats där ni kan ställa era packade saker eller möbler? Kanske har ni precis tömt ut ett dödsbo eller så vet ni inte vart ni ska göra av alla av företagets dokument? Oavsett varför eller vilka ni är så kommer vi på CaMa Service att kunna hitta en bra lösning för er. Vi har resurser och utrymme för alla möjliga gods och kunskapen som krävs för att veta hur förvaringen ter sig bäst.

  • Extra utrymme till förmånliga priser
  • Anpassningsbara och tillgängliga lösningar
  • Säkra lokaler
  • Råd och hjälp från erfarna inom branschen

  Fördelarna med att magasinera hos oss är många och vi delar gärna med oss av både expertis och plats för att lätta upp i eran vardag. I dag har flertalet kunder redan valt oss för magasinering och vi är otroligt stolta över förtroendet och det goda rykte som vi hittills byggt upp. Något som vi givetvis arbetar hårt för under daglig basis för att bibehålla men också stärka.


  Flexibla tjänster för alla behov

  Känner ni att ni skulle behöva plats för extra förvaring under en kortare eller längre period så har vi extrautrymmet ni behöver. Finns det sedan något annat som vi som erfaren flytt och städfirma skulle kunna göra för er så låt oss veta? Vårt utbud av tjänster är brett och vår kompetens stor nog till att möta upp era unika önskemål. Läs mer om vad vi gör eller ring direkt och dela med er av vad ni skulle vilja ha hjälp med och låt oss ta fram ett passande alternativ till assistans. Alla förtjänar vi en hjälpande hand och vi är gärna er när ni behöver oss.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär