Dags att flytta?

Kontorsflytt och företagsflytt

Har ni vuxit ur ert gamla kontor eller är det rent av bara dags för att ta er vidare till nya och fräschare lokaler? Förändring är nyttigt och kanske innebär bytet av företagslokaler startskottet för någonting nytt, men det är en lång väg dit. Speciellt om den ska vandras på egen hand.

Skulle ni uppskatta professionell hjälp utav en engagerad och erfaren flyttfirma så tveka inte utan ring oss. Vi har både kapacitet, erfarenhet, och tid nog till att axla fullt ansvar för er flytt och hantera allt från planering, packning och städning till transport, uppackning och montering på plats. Med hjälp från en professionell flyttfirma kommer er flytt gå både effektivare, smidigare och tryggare till väga. Allt för att ni i er tur ska slippa ta tid från er verksamhet eller riskera några kostsamma avbrott i er produktion.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Att flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer på Skatteverket.se

  Professionell hjälp till en säkrare kontorsflytt

  Möbler, elektronik, nätverksutrustning, köksutrustning, arkiv- och kontorsmaterial samt andra eventuella prylar. Det är mycket ömtåligt och känsligt som ska packas och fraktas på ett smart, säkert och smidigt sätt för att sedan återigen monteras upp och tas i drift på ny adress. Givetvis så ska allt också ske snabbast möjligast så att man snart kan kan återgå till det vanliga arbetet igen.

  En flytt i sig kräver alltid tid och energi från de inblandade, men då det handlar om företagsflyttar så blir kraven på kunskap, kapacitet och planering omedelbart så mycket större. Det är många bitar som ska falla på plats och en hel rad av moment som måste klaffa för att en företagsflytt inte ska dra ut något onödigt på tiden eller stjäla allt för mycket tid och produktivitet från den dagliga verksamheten. Professionell flytthjälp kan göra oerhört stor skillnad. Utifrån era behov kan ni få hjälp från planeringsstadium och fram tills dess att er verksamhet är på plats och i rullning på er nya adress. Överlåt det tyngsta lasset till någon erfaren så kan ni släppa den värsta stressen och fokusera fullt på er kärnverksamhet.

  Trygg och prisvärd företagsflytt

  Står ni i startgroparna till en företagsflytt? Som erfaren flyttfirma förstår vi om ni känner oro eller smärre ångest inför det som komma skall men med vår professionella hjälp kommer allt att ordna sig. Vi hjälper er planera, förse er med material och kapacitet ni behöver samt ser till så att allt fraktas dit det ska på ett så snabbt och tryggt sätt som det går försäkrat och varsamt hanterat. Innan vi lämnar er så ser vi också till så att ni har det ni behöver för att komma igång. Givetvis så har vi också sett till att säkra upp med en ansvars- och transportförsäkring hos If om något tråkigt och oväntat mot förmodan skulle inträffa samt nöjd-kund-garanti som betryggar. Glöm heller inte heller RUT-avdraget som går att utnyttja då ni nyttjar några utav våra flyttjänster.

  • Hjälp med packning, frakt och montering.
  • Flyttkartonger och emballage för smidig och praktisk packning inför flytten. Begagnat eller nytt väljer ni själva och vi ser till att forma en lösning som stämmer in på ert behov.
  • Förvaring av möbler och kartonger ni inte behöver för stunden eller som det till en början inte finns rum för i säkra och anpassade magasin.
  • Effektiv och prisvärd städhjälp så att ni själva inte behöver rå om den slutliga städningen.
  • Mängder av tips och råd kring hur man skapar bättre förutsättningar för sin företagsflytt.

  Oavsett vad ni behöver så kan ni med vår flytthjälp alltid känna er 100% trygga.

  Vi på CaMa Service finns här för er

  I över tio års tid har vi funnits här nära till hands åt mängder av nöjda kunder vid både bohags- och företagsflytt och vi vet och förstår därför också precis vad som krävs av oss. Den hjälp som vi på CaMa Service vill och kan erbjuda er innebär allt ifrån mindre punktinsatser till fullservicekoncept formade helt och hållet utifrån er verksamhets unika karaktär och behov behov.

  Låter det lockande eller skulle ni vilja veta mer om oss och våra omfattande och omsorgsfullt formade flyttjänster? Ring då redan idag eller fyll i kontaktformuläret som ni finner här nedan så ser vi till att ta fram en lämplig lösning anpassad för er så snart vi fått er önskan. Med era behov och våra kunniga medarbetares engagemang kan vi göra er flytt till den nystart ni drömmer om.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!