Dags att flytta?

Flytthjälp från Stockholm till Skåne

Flyttfirman Cama Service AB erbjuder flytthjälp i Stockholm och hela Skåne. Med deras långa erfarenhet och professionella personal kan de hjälpa dig med alla typer av flyttarbete. Oavsett om det är en stor eller liten flytt så är de beredda att hjälpa dig. På Cama Service AB kan du få hjälp med allt från flyttstädning, förberedelser och förfrågningar till att organisera och packa in dina tillhörigheter. Du kan lita på att de tar hand om dina föremål och att flytten sker smidigt och säkert.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En pålitlig flyttfirma mellan Stockholm och Skåne

  Om du ska flytta från Stockholm till Skåne är det ett stort steg. Det är ett stort ansvar för dem som ansvarar för att ta hand om dina ägodelar. Cama Service AB har lång erfarenhet av att hantera flyttarbete och de vet vad som krävs för att göra det effektivt och säkert. De har modern utrustning för att göra flytten smidig och det är viktigt för att försäkra sig om att allting går som planerat och att dina saker är säkra.

  Camaservice Flyttfirma Stockholm

  Cama Service AB kommer att stödja dig hela vägen från planering till slutförande av flytten. De erbjuder också flyttstädning efter att flytten är klar. De har erfarenhet att hantera alla typer av rengöring och städning och de har alla de verktyg som krävs för att få jobbet gjort. Detta är ett viktigt steg för att säkerställa att din nya bostad är ren och fräsch när du flyttar in.

   

   

  Cama Service AB är det bästa valet när det gäller att flytta från Stockholm till Skåne. De kan hjälpa dig att göra det säkert och smidigt. De har lång erfarenhet av att hantera flyttarbete och de har alla de redskap som krävs. De erbjuder också flyttstädning efter att flytten är klar. De har ett högt fokus på säkerhet och de strävar efter att göra din flytt en glad och minnesvärd upplevelse. Om du letar efter ett pålitligt flyttföretag som kan hantera din flytt från Stockholm till Skåne, är Cama Service AB det bästa valet.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!