camaservice
camaservice
camaservice

CaMa Service AB

Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
162 50 Vällingby, Stockholm
08-684 093 43
info@camaservice.se

Öppettider:

Måndag – Fredag

07:00 – 17:00

Lördag – Söndag

08:00 – 17:00

Kontaktformulär

  Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!

  Kontakt

  VI SOM ÄR CAMA SERVICE

  Razvan

  Stockholm / Helsingborg

  Cristi

  Stockholm

  Ionut

  Helsingborg

  Zeyn

  Helsingborg

  Selle

  Stockholm / Helsingborg

  Viorel

  Stockholm / Helsingborg

  Mikaela

  Stockholm / Helsingborg

  Cami

  Stockholm / Helsingborg

  En Flyttfirma i Stockholm för dig!

  Ska du byta bostad, kontor, eller kanske till och med land? Vi på Camaservice hjälper dig med din flytt på vår erfharna och serviceinriktade flyttfirma stockholm. Vi är alltid lyhörda efter dina behov och ser till att du får den hjälp som du söker när det är dags att flytta.

  När du anlitar oss för din flytt till eller från Stockholm eller någon av dess närliggande orter så ser vi till att du får den bästa flyttupplevelsen möjlig och att du slipper flyttstressen helt!

  Hör av dig till oss och be om offert för din flytt och berätta gärna mer om dina önskemål så garanterar vi att du som kund kommer bli nöjd!

  Varför ska man flytta med en Flyttfirma?

  Vår flyttfirma i stockholm finns till för att underlätta din flytt så att den sker helt friktionsfritt och utan problem. En flytt är krävande, speciellt om du utför flytten själv utan en flyttfirma, faktum är att många känner stor stress inför sin flytt. Just därför vill vi på CaMa service AB kunna hjälpa dig med din flytt i Stockholm, vi sköter allt gällande flytten så att du kan koppla av medan du låter oss ta hand om hela flytten.

  Du som kund kan inför flytten kontakta oss och berätta om alla detaljer kring din flytt, på så sätt kan vi smidigt och enkelt skräddarsy din flytthjälp efter dina behov så att din flytt sker helt friktionsfritt.

  Flyttjänsterna vi erbjuder på vår Flyttfirma i Stockholm

  Vi erbjuder dig som ska flytta alla flyttjänster du kan tänkas behöva vid flytt, dessutom till bra pris. Vi erbjuder kontorsflytt, distansflytt och utlandsflytt utöver privatflytt mellan bohag i och runt Stockholm. Här kan du läsa mer om flyttjänsterna på vår flyttfirma stockholm.

  Kontorsflytt & Företagsflytt

  Distansflytt

  Utlandsflytt

  Flyttstädning

  Om CaMa Service AB – Flyttfirma i Stockholms län

  Alla kan behöva en hjälpande hand för att få vardagen att gå ihop. Det var också med den tanken som vi 2012 startade upp vår verksamhet. En vision om att få finnas där med lönsamma tjänster för flytt och städ som underlättar för både privatpersoner och företag i Stockholm och omnejd. Vi började som ett mindre familjeföretag men växte snabbt i takt med efterfrågan till det vi är idag. En erfaren och professionell firma med 25 oerhört duktiga medarbetare som dagligen levererar kunnig hjälp genom stort engagemang.

  Vi är stolta och tacksamma över det goda rykte som vi under våra år byggt upp och arbetar hårt för att uppfylla era förväntningar. Vi har ständigt utvecklat våra tjänster och områden för att möta upp ert behov av bland annat löpande hemstädning och magasinering. Tjänster som inte från början fanns med i vårt utbud men som vi p.g.a. efterfrågan lagts till som en naturlig del i vår utveckling.

  Varför välja CaMa Service AB som din flyttfirma i stockholm?

  Vi vill att alla ska ha möjlighet till att ta del av våra tjänster inom flytt och städ och få precis den hjälp som just de behöver. Därför ser vi också till att hålla oss lyhörda och flexibla samt alltid erbjuda bra priser på vår flyttfirma i Stockholm. Att anlita oss ska vara lönsamt och aldrig krångligt eller onödigt dyrt. Det är med kunden i fokus och bästa möjliga service som vi har byggt vår verksamhet och vi vet att det bara är tillsammans med er som vi kan fortsätta växa och bli den bästa flyttfirman i Stockholm vi kan!

  Vi är nu nyfikna på vad vi skulle kunna göra för er tillvaro och lönsamhet. Vi är ett serviceinriktat företag som brinner för det vi gör. Vi utför våra tjänster med stor noggrannhet i kombination med bra priser – Helt enkelt som vi själva hade velat ha det.

  När ni anlitar oss som professionell flyttfirma Stockholm eller städfirma i Stockholm kommer ni alltid att garanteras ett klanderfritt resultat av högsta kvalité. I flera års tid har vi assisterat och hjälpt både privatpersoner liksom företag, föreningar och fastighetsägare med deras städ- & flyttuppdrag för att underlätta och sätta guldkant på deras vardag. På vår flyttfirma i Stockholm har alla rätt kompetens och en vinnande inställning till det vi gör, vilket gör att vi kan garantera alla våra kunder det absolut bästa för dem. Vill ni veta mer om vad vi som skulle kunna göra också för er så kontakta oss. Berätta om era behov och önskemål och låt oss sedan i vår tur få återkomma med en lösning som vi tror ska lämpa sig för er i Stockholm.