Butiksstädning i Stockholm utifrån ert behov

En ren butik stärker kraftigt samtliga utav era kunders upplevelse av er och bidrar därtill också till en långsiktigt ökad lönsamhet för er verksamhet. Att anlita en professionellt städfirma för kontinuerlig butiksstädning lönar sig för alla parter och vi på CaMa Service har vad som krävs för att få jobbet gjort. Vi vet vad som förväntas av oss och alla våra medarbetare arbetar effektiv och lyhört för att kunna ge er en butik vart kunderna vill stanna och återkomma gång på gång.

I dag tillhandahåller vi vår butiksstädning till butiker, stora som små både i och runt omkring Stockholm och har kapacitetens som behövs för att kunna hjälpa även er med unika lösningar. Känner ni att er butik skulle må bra utav regelbundna besök utav en kunnig och erfaren firma eller behöver ni avlastning i stressigare dagar så tveka inte. Ring oss och dela med er utav era behov så ser vi till att hitta en prisvärd och anpassad lösning just för er.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Butiksstädning som gynnar alla parter

  Att era kunders trivsel höjs och deras förtroende för er ökar är bara två av alla fördelar som en riktigt bra butiksstädning för med sig. Tillsammans med vår regelbundna hjälp och er goda service så kan er butiksmiljö faktiskt komma att bli ert viktigaste konkurrensmedel i den allt hårdare bransch ni befinner er i. Vi ser till så att era butiksytor är rena och presentabla så kan ni i er tur lägga ert fullständiga fokus på det som är ännu viktigare för er – era kunder. Vi kommer också att kunna säkerställa så att era lunchrum/kök och kontor hålls städade så att ni kan slappna av.

  När ni ber oss på CaMa Service om hjälp med er butiksstädning i Stockholm så lägger ni över all er städning i trygga händer. Med över tio års erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs av oss och vi håller oss både flexibla och tillgängliga för att kunna ge er det bästa för just er butik.

  Unik butiksstädning för just er butik i Stockholm

  Med dammsugning och våtmoppning håller vi era golv rena. Vi dammar och torkar av samtliga fria ytor och speglar samt håller ordning och reda i era kök, kontor och hygienutrymmen. Alla våra medarbetare vet hur man skapar den där gynnsamma atmosfären och lägger noggrannhet och stoltet i allt de gör.

  Söker ni efter effektiv butiksstädning där professionalism och service återspeglas i alla led så hör av er till oss redan idag. Efter en närmre granskning av er butik och era önskemål så kommer vi att kunna leverera er ett anpassat kostnadsförslag för er butik i Stockholm. Tillsammans formar vi sedan en lösning som passar er bäst.

  CaMa Service Butiksstädning – För positiva intryck varje gång

  En fräsch butik skapar trivsel och bygger förtroende samtidigt som också kundernas betalningsvilja stärks. Att ta in en professionell städfirma utifrån och låta de se över butikens ytor är därför inte bara effektivt, det kan också visa sig vara den bästa investeringen ni gör, både idag och för framtiden. Med en ren butiksmiljö kommer ni omedelbart att ge alla era kunder en trevligare upplevelse och ett positivt intryck som består av er butik samt av produkterna ni erbjuder. Vi som arbetar här på CaMa Service förstår kundernas krav och vet vad som krävs för att skapa den där gynnsamma atmosfären hos er som får era kunder att stanna.

  Under alla de år som vi varit verksamma inom branschen har vi levererat gynnsamma städtjänster åt nöjda butiker, stora som små, som underlättat och satt guldkant på deras vardag. Låt oss nu få lyssna till era behov så att vi i vår tur kan ta fram en anpassad lösning också för er. Det är era behov som styr vår arbetsdag och vi håller oss givetvis både flexibla och tillgängliga för att finnas där då det behövs och utifrån era öppettider och agendor.


  Professionell butiksstädning lönar sig

  Konsumenter idag är kräsna och det sista ni vill är att de ska känna sig obekväma i er butik och vända sig till någon av era konkurrenter. Med en ren butiksmiljö i kombination med riktigt god service kan ni faktiskt forma en av era viktigaste konkurrensfördelar. Att anlita oss och ta del av vår kunniga städning medför ovärderliga fördelar både åt er verksamhet och era kunder samtidigt som ni visar omtanke och värnar om era anställda.

  Fördelar genom CaMa Service Butiksstädning:

  • Trivseln hos era kunder höjs och får dem att vilja stanna samt återvända gång på gång för nya besök.
  • Köplusten kommer också den att öka vilket leder till en stadig och ökad lönsamhet för er.
  • I en städad butikslokal kommer era produkter att presenteras både enklare och effektivare utan att något annat stör.
  • Förtroendet för er och det ni säljer ökar.
  • Ert positiva rykte sprids och ert varumärke stärks.
  • Era anställda kommer också att trivas bättre på sin arbetsplats vilket i sin tur leder till färre sjuktillfällen och ett större engagemang på plats.
  • Tillslut kommer det starkaste argumentet för att be om vår hjälp: Era anställda slipper lägga tid på att hålla ordning och kan istället lägga allt sitt fokus och all sin energi på det som faktiskt är allra viktigast för er – era kunder!

  Vi ser till att hålla er butik i ett presentabelt och strålande skick så att ni i er tur kan värna om era betalande kunder. Tillsammans skapar vi en vinnande lösning som tar er till nästa nivå där ökad lönsamhet och högre konkurrenskraft väntar.


  Vi ser till helheten

  Kraven på städning av butiker är höga men vi har genom erfarenhet och studier kunskapen som krävs för att nå upp till dem oavsett om det gäller dagligvaruhandeln eller detaljhandeln. Det är så mycket mer än golvet som behöver städas för att butiken ska andas renlighet och ge det positiva intryck som man hoppas på. Vi dammsuger era mattor, torkar samtliga fria ytor och ser till så att speglar, skyltfönster och andra glaspartier frigörs från smuts och fingeravtryck som annars sänker helhetsintrycket. Som rutinerad städfirma ser vi till helheten och betraktar minsta lilla detalj för att inte lämna något åt slumpen.

  För att det också är viktigt att ni trivs där ni arbetar så ser vi också till så att era bakomliggande rum och lokaler hålls i ett gott skick. Genom att städa kök och lunchrum ser vi till så att era raster kan tas i miljöer som hjälper er att slappna av och hämta nya krafter. Vi håller också ordning i era hygienutrymmen så att de förblir fräscha och om ni vill så lägger vi också vår hand över era kontor och skapar ordning och reda. Det är enbart era behov som sätter våra gränser och vi har både produkter och engagemang för att uppnå era önskemål. Givetvis så använder vi bara medel som godkänts och är snälla mot både oss människor och vår miljö samt vårt klimat.


  Anpassningsbara lösningar för er butiksstädning

  Att anlita oss på CaMa Service Städ och Flyttfirma Stockholm är både effektivt och smidigt och inte heller onödigt dyrt. Skulle ni liksom mängder av andra butiker uppskatta lite professionell hjälp med er butiksstädning så kontakta oss. Berätta om er butik, hur era dagar ser ut och vad ni skulle behöva för att ge er kunder en trevligare upplevelse då de stiger in hos er. Tillsammans kommer vi sedan att kunna ta fram en lösning som stämmer in på era krav och en städfrekvens som känns lämplig. Frekvensen bör bestämmas utifrån butiksbransch och kundruljans. Oavsett hur ofta ni önskar vårt besök så håller vi oss givetvis flexibla och anpassar oss efter hur era öppettider ser ut och när det passar bäst med butiksstädning för er.

  Lägg ert fokus på vad ni är bäst på och låt oss rå om era lokaler åt er.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!