Dags att flytta?

Flyttfirma Umeå Stockholm

Söker du flytthjälp från Umeå till Stockholm från en pålitlig flyttfirma som tar hand om hela flytten och gör den enkel och snabb? På CamaService får du den hjälp du behöver vid flytten och kan skräddarsy din flytt från Umeå till Stockholm till ett bra pris!

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flytta från Umeå till Stockholm med CaMa

  När du ska byta bostad, kontor eller kanske till och med vill flytta till ett annat land så finns vi på Camasservice här för att hjälpa dig. Vår flyttfirma Umeå hjälper dig enkelt och effektivt att flytta från Umeå till Stockholm med ett lyhört team som alltid prioriterar dina önskemål av flytten.

  Våra tjänster vid flytt från Umeå till Stockholm

  Här kan du läsa mer om tjänsterna vi erbjuder på vår flyttfirma Umeå.

  Flytthjälp

  Vi ger dig smidig och effektiv flytthjälp som är skräddarsydd efter dina behov, vi besitter lång erfarenhet inom flytthjälp och lägger stor vikt vid att erbjuda dig som vill flytta från Umeå till Stockholm den bästa upplevelsen som möjligt.

  Flyttstädning

  Vi erbjuder dig förutom flyttstädning vid din flytt även andra städtjänster på Camaservice, du hittar allt från engångsjobb av hemstädning, flyttstädning, butiksstädning, kontorsstädning, trappstädning och fönsterputsning till återkommande vecko- eller månads-städningar.

  Paketering

  Vi hjälper dig med paketering om så önskas vid flytthjälp med oss, vi kan inkludera detta i fullständig flytthjälp eller så kan vi hjälpa dig med endast detta steget av din flytt om det endast är vad du letar efter.

  Magasinering

  Behöver du magasinering av möbler så hjälper vi dig, nu har vi även varm förvaring för känsligare möbler eller egendomar som du vill ska förvaras säkert och tryggt. Våra lokaler är även fria från fukt och andra tråkigheter som kan förstöra dina ägodelar.


  Utlandsflytt

  Ska du flytta utomlands? Vi hjälper dig med flytten oavsett vad och var du ska flytta. Våra utlandsflyttar sker framförallt inom norden men har du en längre flytt i Europa kan vi även hjälpa dig med detta beroende på dina förhållanden. Kontakta oss så undersöker vi hur vi kan hjälpa dig!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär