Dags att flytta?

Professionellt flyttstäd i Stockholm

Dags att bege er vidare mot nya äventyr och en ny adress? En flytt är alltid ansträngande oavsett vart man ska eller hur man bor, men vi på CaMa Service vill gärna stå till tjänst och göra er flytt en aningens enklare. Med en flyttstädning från oss kan ni fokusera mer på att planera och komma i ordning i er nya bostad samtidigt som ni kan förlita er på att bostaden ni lämnar bakom kommer att vara i toppskick till dess nästkommande ägare. Vi vet vad som ska göras och våra medarbetare har erfarenheten som krävs för att få det gjort med perfektion i fokus.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flyttstädning signerad CaMa Service

  Hos oss kan du räkna med att få din flyttstädningen utförd av professionella och engagerade medarbetare. Vi på CaMa Service strävar alltid efter att utföra våra städuppdrag med noggrannhet och omtanke. Det är först när våra kunder är nöjda med oss och vårt slutresultat som också vårt städuppdrag är fullgjort.

  En flyttstädning signerad CaMa Service inkluderar samtliga moment. Det enda som du behöver göra är att tömma lägenheten på ditt bohag och sedan tar vi över. Vi går igenom samtliga rum och lämnar inga hörn eller bitar åt slumpen. Ni kan också om ni så vill beställa till städning av ytterligare biytor så som garage eller tvättstuga separat.

  Garanti och offertförslag

  På CaMa Service arbetar vi alltid med kvalitét som ledord och med rätt inställning och erfarenhet bakom oss så kan vi garantera alla våra kunder en fulländad flyttstädning. Vi lämnar dock ändå alltid en garanti på det vi gör så att du, om du mot förmodan inte skulle vara nöjd kan få det du känner att vi missat åtgärdat. En reklamation kan alltid göras inom fem dagar efter städtillfället.

  Är du nyfiken på vad en flyttstädning skulle kosta dig? Kontakta oss eller fyll i vårt offert-formulär så återkommer vi så fort vi kan med ett kostnadsförslag på din flyttstädning i Stockholm.

  CaMa Service flyttstädning i Stockholm

  Börjar tiden bli knapp eller känner ni att flytten tagit mer energi och ork än vad ni först hade trott? Hör då av er till oss på CaMa Service och unna er lite lyx mitt i ert flyttkaos. Med en flyttstädning från oss slipper ni den tyngsta biten och kan fokusera helt och hållet på ert nya hem och era nya äventyr. Medan ni går mot det nya tar vi hand om det gamla.

  Prisvärd hjälp som underlättar och kvalitetssäkrar

  Har man en gång medverkat vid en flytt så vet man också precis hur stora ansträngningar som krävs och hur mycket arbete som ligger framför en. Det ska planeras i god tid och allt man äger ska ner i kartonger och lämpligt emballage för att kunna tas till den nya adressen så tryggt och smidigt som möjligt. Det vi på CaMa Service erbjuder er är professionell flyttstädning utifrån era behov så att ni i er tur slipper återvända och enbart kan fokusera på vad som komma skall. På att inrätta er där ni nu har landat utan att lägga mer energi på er gamla vistelse. Våra kunniga medarbetare tar över där ni lämnar och städar grundligt och sakkunnigt för ett resultat som inte riskerar några påbackningar och gör de nya gästerna nöjda.

  Vill ni göra er själva en tjänst och forma er flytt till den trevliga händelse ni drömmer om så tveka inte. Hör av er till oss och låt oss berätta mer om hur vi gärna underlättar i er betungande situation. Vi har kunskapen, vi har rutinen, men framförallt så har vi engagemanget och viljan till att finnas där för er.


  Omfattande städning som når in i minsta vrå

  Städningen som återstår efter en flytt liknar ingen annan. Vi möter dagligen människor som underskattat dess betydelse och som inte räknat med att den skulle ta så lång tid eller vara så ansträngande som den faktiskt är. Man börjar för sent, missar väsentliga detaljer och därefter får man påbackningar eller blir betalningsskyldig då de nya bostadsägarna eller hyresgästerna inte är nöjda. När ni ber oss om hjälp så slipper ni allt det tråkiga och resultatet kommer att vara klanderfritt. Istället för att lägga all er energi på att städa ut det gamla ger vi er möjligheten att komma på plats och fokusera på det nya.

  För att vi ska kunna göra vårt jobb på allra bästa sätt så ber vi er att tömma lokalerna eller bostaden helt och hållet samt stänga av kyl och frys. Berätta också om alla problem eller eventuella fel och skador som kan finnas eller som uppstått under er tid där. Finns det sedan några ytterligare biytor som ni också skulle vilja ha vår städhjälp till så meddela oss om dessa i god tid innan. Det kan exempelvis röra er tvättstuga, garage, vindsutrymmen, balkong eller dylikt som allt beställs separat. Redskap och medel som vi behöver ordnar vi med på egen hand. Givetvis använder vi oss enbart av produkter som blivit godkända och som inte är skadliga för oss människor eller vår natur och miljö.


  Vad ingår i en flyttstädning?

  Bostadsrum

  • Rengöring av golv
  • Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor och element.
  • Rengöring av garderober, in- och utvändigt (tömda garderober)

  Kök

  • Rengöring av kyl och frys in- och utvändigt samt under (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas)
  • Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar
  • Rengöring av diskmaskin in- och utvändigt
  • Av- och urtorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan)
  • Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti)
  • Avtorkning av belysning

  Bad och toalett

  • Rengöring av all sanitet, även under badkaret (front till Jacuzzi nedmonteras och återställes av kund)
  • Rengöring av kakelväggar
  • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt
  • Golvbrunnar och ventiler rengörs
  • Förvaringsutrymmen rengörs
  • Avtorkning av belysning

  Fönsterputs

  Fönsterputs av alla fönster (uterum eller inglasad balkong kostar extra)

  Vill ni veta mer om vad som ingår i vår städning så kan ni ta del av vår checklista här på vår sida.

  Alla rum och utrymmen ska ses över och även platser som man kanske aldrig tidigare gjort något åt ska skina. Vi använder oss alltid av checklistor och färdiga rutiner som komplement till vår kunnighet för att inget ska kunna lämnas åt slumpen. Med oss är ni i trygga händer. För att stärka er säkerhet ytterligare så erbjuder vi också liksom alltid kvalitetsgaranti på det vi gör. Skulle ni inte känna er nöjda med resultatet som vi efterlämnar så är ni alltid välkommen med er reklamation inom de närmsta fem dagarna efter städtillfället så att vi får en chans till att åtgärda felen.


  Hos CaMa Service är ni i trygga händer

  Vi på CaMa Service Städ och Flyttfirma Stockholm lägger alltid vårt primära fokus på våra flytt och städkunder. Kundnöjdhet är viktigt för oss då det är våra kunder och vårt goda rykte som bär oss och gör oss till det vi är. Det är när ni är nöjda med det vi gjort som också vi kan sträcka på oss och vara det samma.

  Skulle ni vilja ha hjälp med er flytt av en kunnig, erfaren och serviceinriktad firma så tveka inte utan kontakta oss redan idag och låt oss berätta mer om våra professionella tjänster. Vi tar oss mer än gärna an flyttstädningen åt er, men vi har också möjlighet till att bistå med heltäckande tjänster för hela er flytt. Vi ser till så att er flytt ter sig smidigt, snabbt och säkert.

  FAQ

  Vad ingår i en standard flyttstädning?

  En standard flyttstädning innefattar en rad olika moment för att säkerställa att bostaden blir skinande ren inför nästa hyresgäst eller köpare. Dessa kan inkludera:

  • Dammtorkning av ytor och lister
  • Rengöring av fönster och fönsterkarmar
  • Dammsugning och våttorkning av golv
  • Rengöring av ugn, spis, och köksfläkt
  • Badrumsrengöring inklusive kakel och sanitära anordningar

  Hur lång tid tar en flyttstädning?

  Tiden det tar att utföra en flyttstädning kan variera beroende på storleken på bostaden och vilken nivå av rengöring som krävs. För en genomsnittlig tvårumslägenhet kan det ta mellan 4 till 8 timmar.

  Vad kostar en flyttstädning?

  Kostnaden för flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer som bostadens storlek, skick och eventuella extra tjänster. Generellt sett kan priset ligga mellan 2000 till 6000 kronor. Det är alltid bra att inhämta offerter från flera olika städfirmor för att jämföra priser och tjänster.

  Kan man få RUT-avdrag för flyttstädning?

  Ja, flyttstädning är en av de tjänster där du kan utnyttja RUT-avdraget. Det innebär att du kan få tillbaka upp till 50% av arbetskostnaden. Kom ihåg att det är viktigt att städfirman du anlitar är godkänd för RUT-tjänster.

  Hur bokar man en flyttstädning?

  För att boka en flyttstädning bör du:

  • Jämföra offerter från olika städfirmor.
  • Verifiera att de är godkända för RUT-tjänster om du vill använda det avdraget.
  • Kontakta städfirman för att avtala tid och datum.
  • Förbered bostaden inför städningen enligt de instruktioner du får.

  Vad ska man tänka på innan städfirman kommer?

  Innan städfirman kommer är det bra att:

  • Tömma bostaden på alla personliga tillhörigheter
  • Se till att allt avfall är borttaget
  • Kontrollera om det finns särskilda instruktioner eller områden som behöver extra uppmärksamhet

   

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!