Kontorsstäd för företag i Stockholm

En fräsch och trevlig arbetsmiljö är något som alla förtjänar och bör ha rätt till. En plats dit man vill åka på morgonen och som för med sig de allra bästa förutsättningarna för trivsel och möjlighet till att utföra sitt jobb på ett kvalitativt och effektivt vis.

Känner du att din arbetsplats miljö skulle kunna förbättras och vill du säkerställa bästa resultat genom att anlita en professionell och erfaren firma så har du hittat rätt. När du ber oss på CaMa Service om hjälp så kommer du att bli garanterad ett snyggt resultat. Vi utför kontorsstädning för både stora och små företag som förstått hur viktig deras arbetsmiljös standard är för arbetsmoralen, dess totala lönsamhet och image.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Kontorsstädning för en trivsam arbetsmiljö i Stockholm

  En god arbetsmiljö kan vara er bästa affär och investering någonsin. Vi på CaMa Service vet vad som krävs för att skapa de bästa förutsättningarna för ert företag och arbetar professionellt och målinriktat för att ge er precis vad ni behöver. Vi har över 10 år inom branschen bakom oss och arbetar både effektivt och flexibelt till bra priser.

  En kontorsstädning av oss bidrar till:

  • Ett skydd och en förstärkning utav ert varumärkes image och värde.
  • Friskare, gladare och mer engagerad personal.
  • Ett positivt intryck som uppfyller era besökares och kunders förväntningar.
  • Minskad störning i produktionen.
  • Ökad produktivitet och lönsamhet.

  Visa er arbetskraft och era kunder att ni bryr er och värdesätter dem alla genom att ge dom en trevligare vardag. Utifrån era behov och er verksamhet sätter vi samman en perfekt lösning som innefattar alla moment som behövs. Utöver den grundläggande städningen kan vi också erbjuda flertalet tilläggstjänster som sätter pricken över i:et.

  CaMa Service hjälper er med en renare arbetsmiljö

  Fundera på vad ni behöver och se er om under våra tjänster. Hör sedan av er till oss och dela med er utav era önskemål. Tillsammans gör vi vardagarna lite ljusare och er arbetsplats till ett ställe man längtar till. Vi vet vad kontinuerlig kontorsstädning kan bidra till och längtar efter att också få visa det för er liksom vi gjort för våra andra nöjda kunder. Ni bestämmer själva hur frekvent ni vill få besök utav oss och vad det är som ni vill att vi ska hjälpa er med. Vi har tiden, vi har verktygen och ni har behovet. Enklare än så kan knappast en kontorsstädning bli.

  CaMa Service Kontorsstäd – Vi skapar trivsel på er arbetsplats

  Generellt sett så ägnar man större delen av sin vakna tid på sitt arbete där man gör sitt yttersta för att alltid prestera på topp. Förtjänar man inte då också att få vistas i trivsamma lokaler som får en att må bra?

  En fräsch arbetsplats skapar alla de förutsättningar som er personal behöver för att trivas på jobbet och leverera goda resultat. Samtidigt som ni visar uppskattning åt era anställda så kommer ni också att ge alla era besökare och kunder positiva intryck som stärker dess förtroenden för er och bygger nya broar. Att ta in en professionell firma för kontorsstädning är något som alla kommer att vinna på och vi har vad som krävs för att ge er samtliga fördelar. Vi erbjuder er anpassade städningar utifrån era unika behov och arbetar både effektivt och lyhört för att nå våra mål.

  Är ni nyfikna på vad en riktigt bra kontorsstädning skulle kunna innebära för er så ring! Låt oss berätta mer om oss och vad vi gör samt dela med er av vad ni behöver. Tillsammans tar vi fram en lösning som matchar era förväntningar och ser till så att er arbetsplats får en lönsam atmosfär som främjar produktivitet och stärker ert varumärke.


  Vad ingår i en kontorsstädning?

  Vi på CaMa Service är oerhört måna om att altid besvara samtliga utav våra kunder önskemål. Därför håller vi oss också flexibla kring våra tjänster. Det finns dock moment som vi själva anser alltid bör finnas med vid en konstorsstädning och som berör kontorsrummen men också konferensrum, fikarum/kök, toaletter, korridorer och entré.

  • Samtliga golv ska dammsugas och våttorkas.
  • Alla fria arbetsytor och hyllor torkas av liksom speglar, socklar och lister m.m.
  • Papperskorgarna töms.
  • Sanitetsporslin och duschar rengörs efter behov.
  • Mikrovågsugnar och spishällar samt skåpsluckor torkas också de ur och av och givetvis kan vi också assistera genom att fylla och tömma era diskmaskiner.

  Vi skurar, dammar och putsar för presentabla resultat och rengör sanitetsutrymmen och kök som utifrån hygienkraven. Givetvis så använder vi oss enbart av miljövänliga och godkända produkter som är snälla mot både oss och vårt klimat. Känner ni att något saknas så säg gärna till. Vi har sedan också ytterligare tjänster inom flytt och städ som kanske skulle kunna sätta pricken över i:et. Vi kan bland annat vårda ert trapphus och dess entré åt er, putsa fönster efter behov eller förvara möbler och arkivering i vårt magasin om ni är i behov av extra plats.

  Hör av er så ser vi till att ta fram punktinsatser eller helhetskoncept anpassade just för er.


  Ert trygga alternativ för kontorsstädning

  Att anlita oss är enkelt, tryggt och alltid prisvärt. Vi ser våra kunders olika behov och är måna om att alltid stå lyhörda och serviceinriktade för att kunna uppnå allas unika önskemål. Vi har våra egna standardlösningar till grund, men det är utifrån era krav som vi formar anpassade och flexibla lösningar som tar era kontorsmiljöer dit ni önskar. Med kunden i fokus och stor sakkunskap kan vi lova er alla högsta kvalité till alltid förmånliga priser. Givetvis lämnar vi också, precis som alltid, en kvalitetsgaranti på arbetet vi utfört hos er. Skulle ni upptäcka brister eller inte känna er nöjda med vår prestation så är ni alltid välkomna med er reklamation de närmsta fem dagarna efter själva städningen så att vi får möjlighet att åtgärda felen.

  Tror ni att också ert företag och er personals trivsel skulle kunna förbättras med hjälp utav bättre arbetsklimat och professionellt städade lokaler? Då finns det ingen anledning till att vänta längre. Hör av er till oss och låt oss ge er det där som ni behöver för att optimera er verksamhet. Tillsammans kan vi ta er till nästa nivå.

  Är det dagts att byta kontor eller flyta företaget? Vi arbetar även som Flyttfirma Stockholm med heltäckande flyttjänster för både privatpersoner och företag.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär