Dags att flytta?

Flyttfirma Helsingborg till Stockholm – Cama Service AB

Om du letar efter en flyttfirma som kan hjälpa dig med din flytt från Helsingborg till Stockholm, är Cama Service AB din bästa lösning. Sedan 1975 har Cama Service AB erbjudit kvalitetssäkrad flyttfirmatjänst och kundservice av högsta kvalitet. De erbjuder tjänster som flytt, packning, flyttstädning och förvaring som en del av deras tjänster.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En pålitlig flyttfirma mellan Helsingborg och Stockholm

  Cama Service AB är ett familjeägt företag som erbjuder ett personligt och exklusivt engagemang för att hjälpa dig att flytta med en orofri och smidig flyttupplevelse. De har ett erfaret och välutbildat team som kan hantera alla flyttarbeten effektivt, säkert och professionellt. De har en stor flotta av lastbilar som är välutrustade för att skydda dina ägodelar under hela flyttprocessen.

  Camaservice Flyttfirma Stockholm

  Cama Service AB erbjuder också ett komplett flyttstädningsservice. De kan rengöra och städa din nya lägenhet eller ditt nya hem så att det är redo för att flytta in. De har ett team av professionella städare som har erfarenhet av att städa både små och stora lägenheter eller hem.

  För att säkerställa att dina ägodelar är säkra under hela flyttprocessen, erbjuder Cama Service AB också en förstklassig förvaringstjänst. De har ett modern och säkert förvaringslager som är välutrustat med de senaste säkerhetssystemen. De kan också tillhandahålla kort- och långfristiga förvaringslösningar som passar dina behov.

   

   

  Cama Service AB är också ett miljövänligt företag som tar största möjliga hänsyn till miljön. De följer strikta miljöstandarder och de använder miljövänliga material som inte skadar miljön.

  Cama Service AB har den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att hjälpa dig med din flytt från Helsingborg till Stockholm. De kan hjälpa dig med alla aspekter av din flytt, från att packa dina saker till att städa det nya hemmet. Om du letar efter ett flyttföretag som kan erbjuda dig en smidig och orofri flyttupplevelse, är Cama Service AB den bästa lösningen.

  Sökord: Flytthjälp, Flytt, Flyttstädning, Flyttfirma, Helsingborg till Stockholm, Cama Service AB

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär