Dags att flytta?

Flytthjälp från Stockholm till Malmö

Letar du efter en pålitlig flyttfirma för att hjälpa dig flytta från Stockholm till Malmö? Då är Cama Service AB det perfekta valet för dig! Med många års erfarenhet och ett starkt engagemang för att ge våra kunder en smidig och stressfri flyttupplevelse, är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ flytthjälp och flyttstädningstjänster.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En pålitlig flyttfirma mellan Stockholm och Malmö

  Vårt team av erfarna flyttexperter är specialiserade på att genomföra flyttningar mellan Stockholm och Malmö. Vi har en gedigen kunskap om båda städerna och kan därför garantera en snabb och smidig flyttprocess, oavsett om du behöver flytta till ett nytt hem eller en ny arbetsplats. Vi har även lång erfarenhet av att hjälpa företag med sina flyttbehov.

  Camaservice Flyttfirma Stockholm

  Cama Service AB erbjuder en rad olika flyttjänster som kan anpassas efter dina specifika behov. Vi kan ta hand om allt från packning och lastning till transport och avlastning av dina ägodelar. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att dina ägodelar transporteras på ett säkert och effektivt sätt.

  Vi erbjuder också flyttstädningstjänster för att säkerställa att ditt gamla hem eller kontor lämnas rent och fräscht efter att du har flyttat ut. Vårt team av professionella städare kommer att ta hand om allt från dammsugning och golvvård till rengöring av badrum och kök.

   

   

  Cama Service AB är en fullständigt licensierad och försäkrad flyttfirma, vilket betyder att du kan lita på oss för en säker och problemfri flyttupplevelse. Vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet och många av våra tidigare kunder har lovat att använda våra tjänster igen i framtiden.

  Så om du letar efter pålitlig och professionell flytthjälp från Stockholm till Malmö, kontakta Cama Service AB idag. Vi kommer att ge dig en detaljerad offert och svara på alla dina frågor för att säkerställa att du känner dig helt bekväm med våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt och flyttstädning!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!