Din kompletta flyttfirma i Täby

I över tio års tid har vi på CaMa Service med våra breda flyttjänster underlättat för flyttande i och runt om Täby och gett dem nycklarna till en säkrare och smidigare flytt. Vi vet av erfarenhet precis vad det är som ni sår inför nu när flyttdagen kryper närmare och vill därför mer än gärna finnas här för er. Vi har rutinen och kunskapen som krävs för att ta er samt ert bohag dit ni ska på ett säkert och lämpligt sätt och arbetar alltid lyhört för att ge er vad ni behöver.

Bra packmaterial, effektiv assistans under själva flytten och hjälp så att ni kan slippa den slutliga städningen. Vi har alla flyttjänster som behövs för att ge er flyttande i Täby en flytt värd att minnas. Ni har behoven, ni har önskemålen och vi har viljan och kapaciteten att ge er vad ni söker.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Breda flyttjänster för er i Täby

  Det är oerhört mycket som ska göras innan det är dags att stänga dörren till sitt gamla hem bakom sig för att istället finna livet på annan plats. Mängder av energi och tid går åt till att planera och packa och när dagen för själva flytten sedan äntligen är där så återstår ändå några utav de absolut största kraftansträngningarna.

  Genom att be oss som erfaren flyttfirma om hjälp så kan ni i Täby slippa dra det tyngsta lasset. Medans vi ser till så att allt ni vill slippa blir gjort så kan ni istället fokusera helt på det som sedan komma skall och vad ni värdesätter mer.

  De tjänster som vi erbjuder er i Täby innebär allt ifrån mindre punktinsatser till större helhetslösningar. Vi har packmaterial som gör packningen enklare och råd och tips för hur den bäst genomförs. När det sedan är dags så kommer vi med rätt verktyg och engagemang och ser till så att ni anländer till er nya adress både snabbt och säkert och om så önskas så hjälper vi er också att komma på plats. För företag innebär det mindre belastning på de anställda och privata personer slipper lägga hela livet de lever på vänt.

  Er trygga flyttfirma

  När ni anlitar oss så kommer ni altid att vara i trygga händer. Vi arbetar alla med respekt och omsorg för er och ert bohag och förstår att sakers potentiella affektionsvärde många gånger överskrider dess faktiska pris. Skulle olyckan ändå vara framme så har vi omfattande försäkringar tecknade hos Trygg Hansa och givetvis så besitter vi också alla de där tillstånden som krävs.

  Varför inte göra er en tjänst i en stressig situation som denna och be om hjälp från en professionell flyttfirma? Unna er lite lyx i vardagen och låt oss få forma en anpassad lösning för just er som gör er flytt till en trevligare händelse. Bekanta er närmre med våra tjänster här på vår sida eller ring oss direkt idag. Vi är oerhört stolta över vad vi gör och vad vi gjort för flyttande i tio års tid och lovar att göra vårt yttersta för att också ni ska känna er nöjda med oss.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Täby

  Täby är en av de stadsdelarna som växer snabbast utav dem alla. Föga förvånande med tanke på närheten till skärgården och dess natursköna områden. Stadskärnan vidgas snabbt och vi på CaMa Service står här redo med rutin och kunskap bakom oss för att kunna hjälpa till. Med mer än 10 års erfarenhet inom branschen vet vi hur vi ska möta er allas behov. Oavsett vilka ni är eller vad ni söker för hjälp så kan ni alltid räkna med 110% engagemang från våra medarbetare och kvalité som resultat i alla led. Allt för att kunna minska stressen och lätta på trycket som idag ligger på era axlar.

  Det vi gör för er i Täby inkluderar allt inom städ och flytt. Vi erbjuder er alla flexibla och prisvärda lösningar som ger er mer tid över till annat och högre livskvalité. Vad som skiljer oss ifrån mängder av andra verksamma inom vår bransch är inte bara vårt stora intresse utan också möjligheten till att erbjuda er alla större helhetslösningar. Vi kan finnas till hands vid er flytt från första dan och när ni sedan väl är på plats kan vår egna städfirma ta vid. Allt för att ni ska leva en skönare vardag.

  Att anlita oss är aldrig svårt och inte heller onödigt dyrt. Vi arbetar lyhört och effektivt med kunden i fokus och lämnar aldrig något i ett skick annat än som vi själva skulle vilja ha det och känner oss stolta över. Nu är vi nyfikna på att få veta lite mer om er i Täby och hur vi skulle kunna hjälpa också er. Bekanta er mer med våra tjänster eller ring oss direkt så återkommer vi med en lösning utifrån era behov.

  Tillsammans gör vi Täby ännu vackrare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär