Professionellt flyttstäd i Täby

Våndas du liksom de allra flesta inför den där slutstädningen som hägrar när flyttdagen väl är där? Vi på CaMa Service ger dig en chans att komma undan så att du istället kan lägga allt ditt fokus och all energi på att komma iordning i ditt nya hem. Vi vet vad som krävs för ett lyckat resultat och garanterar att ditt gamla hem överlåts till sin nya ägare i ett presentabelt och klanderfritt skick. Spara tid och gör flytten till den roliga händelse som den bör vara. Anlita oss på CaMa Service redan idag och unna dig själv lite lyx i en förmodligen redan krävande flytt.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Lönsamma städtjänster som underlättar i Täby

  Att flytta är alltid krävande och de allra flesta upplever känslan av att inte få tiden att riktigt räcka till. Det planeras, förbereds och packas för fullt och städningen blir då ofta det moment som väcker störst stress och ångest inombords. Att anlita en specialiserad städfirma i Täby sparar inte bara tid, det gör också hela flytten till en betydligt trevligare upplevelse.

  Vi som arbetar här på CaMa Service har både kunskap och erfarenhet nog till att ta oss an er flyttstädning för exeptionella resultat. Vi tar oss an samtliga utav hemmets ytor från golv upp till tak och lämnar ingenting åt slumpen. Det enda som du i din tur måste göra är att se till så att vi kommer in och redogöra för eventuella fel eller skador som kan tänkas ha uppkommit under er tid i bostaden. Allt för att vi i vår tur ska kunna göra en så bra städning som möjligt. Vi tar själva med oss både verktyg och medel. Givetvis är de alla godkända och vänliga mot både oss människor liksom vår miljö och natur.

  Om det finns ytterligare biytor som du också skulle vilja få vår hjälp till att städa ur så ber vi dig att meddela det i god tid så att vi har en chans till att anpassa kapacitet och manskap därefter. Det kan exempelvis gälla ett garage, förråd, vindsutrymmen eller din tvättstuga.

  Det trygga alternativet för din flyttstädning i Täby

  CaMa Service är ditt trygga alternativ när du i Täby behöver hjälp med din stundande flyttstädning. Vi erbjuder också samtliga utav våra kunder flertalet andra städ- och lokalvårdstjänster som underlättar och sätter guldkant på deras vardag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss, vad vi kan och besvarar alla de eventuella frågor som du kan tänkas bära med dig.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär