Din kompletta flyttfirma i Spånga

En flytt stjäl i regel mängder av tid samtidigt som den också tär rejält på krafterna.

Behöver ni bitvis stöd eller skulle ni vilja ha en lösning där ni slipper hantera er flytt helt? Läs då vidare om våra olika tjänster som flyttfirma här eller ring direkt och låt oss veta mer om vad just ni behöver. Tillsammans kan vi sedan ta fram en lösning som passar oss alla och givetvis får ni också ta del av vårt kostnadsförslag. I över tio års tid har vi levererat professionella flyttjänster åt både privatpersoner och företag och nu vänder vi oss till er i Spånga för att få höra mer om hur vi också kan hjälpa er.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Erfaren flyttfirma för er i Spånga

  Efter alla år i branschen är vi också vana vid flyttillfällen av olika karaktär och vi vet hur vi formar lösningar som hjälper er på bästa sätt och hur vi effektivt kan hålla olycka och strul borta. Ni väljer själva hur omfattningen av vår assistans ska se ut och hur stor inblandning ni vill ha i er flytt. Antingen så tar vi hand om allt det där som ni helst vill slippa eller så ror vi hela flytten i hamn åt er. Visst hade det väl varit skönt att slippa jaga rätt på flyttbil, att inte behöva ta hand om alla tunga lyft eller behöva återvända för den sista slutstädningen?

  CaMa Service erbjuder er alla en tryggare flytt

  När ni ber oss på CaMa Service om hjälp så befinner ni er också alltid i trygga händer, oavsett vilka ni är eller vad det är ni ber oss om. Vi ser era ägodelars värde och förstår att ett minne är oersättligt varpå vi alltid arbetar omsorgsfullt med respekt och noggrannhet i sikte.

  En flytt behöver inte innebära kaos om man hjälps åt. Hör av er till oss. Vi på CaMa Service vill finnas där för er i Spånga.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Spånga

  Står ni inför en flytt till, inom eller från Spånga eller skulle ni vilja lägga städningen åt sidan en gång för alla? Då kan vi på CaMa Service hjälpa er. Med kunskap och erfarenhet från över tio års tid som flyttfirma kan vi se till så att ni kommer fram till er nya adress både effektivt och säkert. Med breda, flexibla städtjänster kan vi sedan också ge er alla den hjälpande hand ni behöver, privatperson liksom företag. Låt oss hjälpas åt att förstärka det positiva intryck som finns av Spånga idag ytterligare.

  Vi kan hjälpa er i Spånga med allt som inkluderas av flytt och städ. Vi erbjuder prisvärda och anpassningsbara tjänster som avlägger mer tid för annat och som underlättar i en stressfylld vardag. Det är våra medarbetares brinnande engagemang och våra formbara och större helhetslösningar som får oss att stå ut i mängden av flytt- och städfirmor. Som flyttfirma kan vi finnas här för er från första dagen av er flytt och när ni sedan tryggt och smidigt kommit på plats så har vår egna städfirma möjlighet till att ta vid och fortsätta förgylla er vardag.

  Att be oss om hjälp är varken dyrt eller speciellt svårt. Vi håller oss tillgängliga och lyhörda för att finnas där för er i Spånga då behovet är som störst och för att kunna ge er just vad ni behöver för stunden. Omfattande helhetskoncept eller mindre punktinsatser utifrån behov spelar ingen roll. Er trygghet och tillfredsställelse är det viktigaste för oss vilket också lett till det positiva rykte vi byggt upp. Låter det lockande att få hjälp med er flytt eller ert städ så tveka inte utan ring. Tillsammans kommer vi att kunna göra Spånga både vackrare och trevligare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär