Professionellt flyttstäd i Spånga

Ont om tid, ork som tryter eller bara en önskan om att slippa er flyttstädning? Med vår hjälp kan ni fortsätta blicka framåt och samtidigt känna er trygga med att ert gamla hem lämnas i presentabelt skick. Vi ser till så att er flyttstädning genomförs på ett snabbt och professionellt sätt som uppskattas av likväl er som de nya bostadsgästerna. Enkelt, smidigt och alltid kostnadseffektivt.

På CaMa Service vet vi av erfarenhet hur mycket det är som måste hanteras under en flytt och har därför också stor förståelse för att det ibland kan bli för mycket. Det ska planeras och förberedas i god tid och mängden tunga lyft och kraftansträngningar tycks aldrig ta slut, men vi kan och vi vill finnas här. Vill ni ha hjälp med er flyttstädning i Spånga eller något annat rörande er flytt? Ring oss.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Professionell hjälp som kommer att göra skillnad

  Det är många moment att ta sig igenom under en flytt men just flyttstädningen tycks ändå vara den som de flesta främst vill slippa och vi förstår mer än väl varför. Ingen annan städning är lika omfattande som just slutstädningen och det krävs både struktur och en del kunskap för att genomföra den med gott resultat. Inget får någonsin lämnas åt slumpen och inga dolda utrymmen får glömmas bort då det kan resultera i både påbackningar och ersättningskrav.

  CaMa Service axlar gärna er flyttstädning i Spånga

  Står ni just nu mitt uppe i en flytt eller är ni i full färd med att planera inför en och letar efter utvägar som kan underlätta, då har vi flyttjänsterna för er. Med omsorg och förståelse har vi format våra tjänster som vi själva skulle vilja ha dem och därför kan ni också alltid förvänta er högsta kvalitet. När ni låter oss ta hand om er flyttstädning i Spånga så arbetar vi strategiskt och kunnigt från golv till tak utifrån hemmets förutsättningar och krav. Vi tar själva med allt material, det enda vi önskar från er är att ni ser till så att bostaden är tom. Biytor som också behöver sitt? Dessa bokas separat och i god tid för bästa planering.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär