Din kompletta flyttfirma på Södermalm

Oroliga nätter, stressiga dar och ömmande ryggar. Alla som någon gång varit med under någon form av flytt vet vilken ansträngningsnivå det handlar om. Det krävs planering, det tar tid och det handlar om många timmars slit men vi på CaMa Service finns här för att underlätta processen. Vi vill mer än gärna dela med oss av vår professionalism och effektivitet till er alla på Södermalm så att ni får ut större glädje av flytten. Ring oss redan idag så berättar vi mer om vårt arbete och vad vi hoppas på att få göra för er.

Vi utför flyttar i hela länet på Camaservice Flyttfirma Stockholm

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En säkrare flytt med professionell flytthjälp

  Är ni mitt uppe i en flytt eller känner ni liksom många andra stress inför en som sakteligen kryper närmare? Kanske har ni negativa minnen från tidigare eller så är ni nervös då det är första gången. Oavsett hur er situation ser ut så kan en engagerad och riktigt bra flyttfirma göra hela processen betydligt mycket enklare. De har erfarenheten som krävs och de har all nödvändig tid för att se till så att ni i er tur kan spara in på er.

  • Hjälp till en mer praktisk, smart och säker packning.
  • Färre lyft och mindre risker.
  • Smidigare och tryggare transport.
  • Effektiv och enklare nedmontering alternativt uppackning.
  • Ni slipper vända er till era vänner för deras hjälp.

  Fördelarna som följer av att be om en flyttfirmas hjälp är många och till stor del också ovärderliga.

  Hur kan en flyttfirma hjälpa er på Södermalm?

  Med våra prisvärda flyttjänster så finns det ingen anledning till att hantera er flytt själva. Varför slita ont i dagar när vi kan få samma arbete gjort på betydligt mycket kortare tid? Ta er en närmre titt på tjänsterna som presenteras här och återkom sedan redan idag med er unika önskan. Låt oss sedan leverera er en lösning och en anpassad offert. Ni har behovet, vi har redskapen och tillsammans kan vi göra er flytt till den trevliga stund ni drömmer om.

  Allmänt om flytt- & städtjänster på Södermalm

  Söker man efter avkoppling men samtidigt också en plats vart kreativitet och mångfald på ett magiskt sätt lyckas sätta stämningen så är Södermalm rätt. Här kan man strosa runt i små unika butiker, slinka in på ett pittoreskt kafé eller låta sin konstnärliga ådra få andas på ett av Söders alla konstgallerier. Vi på CaMa Service vill givetvis också vi vara med och bidra till Södermalms fantastiska atmosfär och det med våra professionella och omsorgsfullt formade städ- och flyttjänster. Vi har kapaciteten och erfarenheten som krävs för att vara med och avlasta och trygga upp er flytt samt städtjänster som underlättar och skapar värde åt alla. Det enda vi inte har är dina önskemål vilka vi hoppas på att få ta del av nu.

  Varför inte sätta en liten extra guldkant på er vardag och be om hjälp när det behövs? Vi förstår precis hur ansträngande det är att bege sig med sitt bohag mot en ny adress och vi vet också hur krångligt det kan vara att få ihop sitt vardagspussel. Det är just därför som vi som flytt- och städfirma finns här för er på Södermalm liksom vi redan finns för vår idag mycket nöjda och breda kundkrets.

  Känns det lockande att kunna lägga mer tid på det ni värdesätter mer och en chans till ett renligare, enklare liv?Samtliga tjänster formas unikt för var och en så att ni själva kan bestämma omfattning och städfrekvens. När ni anlitar oss så kan ni därför alltid förvänta er ett effektivt och klanderfritt resultat, givetvis till rimliga priser.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär