Professionellt flyttstäd på Södermalm

Står ni inför en flytt eller befinner ni er mitt uppe i en och känner som tusentals andra vånda inför flyttstädningen? Då finns vi på CaMa Service här för er liksom vi funnits där för mängder av andra privatpersoner och företag som sökt efter flytthjälp som underlättat. Vi vet precis vad som krävs för att få er flyttstädning exemplariskt genomförd och har alla verktygen som krävs för att göra det på ett både effektivt och sakkunnigt sätt.

Det är mycket som måste göras både inför, under och efter en planerad flytt men med våra professionella flyttjänster kan hela er situation bli betydligt lättare. Läs mer om våra omsorgsfullt framtagna flyttjänster här eller ring oss direkt och låt oss tillsammans hitta lösningen för er.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Effektiv, säker och prisvärd flyttstädning

  Att flytta är jobbigt både fysiskt och mentalt oavsett om flytten sker privat eller tillsammans med ett företag. Det ska planeras och paketeras, bäras och fraktas samt packas upp igen och monteras då allt väl är på plats. När allt detta väl är genomfört så återstår ändå en av de tyngsta uppgifterna; flyttstädningen.

  Att flyttstäda kräver mer tid och planering än vad många tror och missar eller slarv kan resultera i påbackning och att man blir ersättningsskyldig av nästa hyresgäst. Genom att be om professionell hjälp kan man dock komma undan samtidigt som man också kan vara säker på att allt blir ordentligt utfört.

  Effektiv och smidig flytt på Södermalm

  Skulle ni vilja ha hjälp kring er flytt och söker ni efter en erfaren firma som bryr sig? Då är vi på CaMa Service firman som kan underlätta. Efter över tio år i branschen är vi väl införstådda kring vad det är du står inför och har tjänster för er från flyttens första dag och fram till den sista flyttstädningen.

  Ni har ett behov och vi har lösningarna. Tillsammans kan vi göra också er flytt på Södermalm både säkrare och enklare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!