Flyttfirma Östermalm

En flytt är inget som görs i en handvändning. Det är en ansträngande uppgift som kräver mycket tid och slit både innan det är dags och efter det att man anlänt till sin nya adress.

Känner ni precis som många andra som förbereder sig inför sin kommande flytt att stressen och fjärilarna i magen börjar ta över? Kanske är det negativa känslor från en tidigare flytt eller nervositeten för din första någonsin som spökar? Oavsett vad ni sitter i för situation så vill vi på CaMa Service Flyttfirma Östermalm finnas här för att underlätta i er flytt och ge er en upplevelse värd att minnas.

Ring oss och berätta mer om vad ni skulle behöva för en smidigare flytt. Alla kan vi behöva en hjälpande hand i krävande situationer och vi hoppas nu på att vi ska få finnas där.

Vi utför flyttar i hela länet på Camaservice Flyttfirma Stockholm

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  För en smidigare och säkrare flytt i Östermalm

  När det är dags att flytta i Östermalm är det många som förvånas över hur mycket det är som ska planeras och ordnas med inför, under och efter en flytt. Det ska packas, bäras, flyttlass ska köras och när allt sedan väl är på plats så återstår den tråkiga städningen samt uppackning och montering. Allt ska dessutom gärna ske under en och samma dag.

  Hjälpen som man får genom att anlita vår flyttfirma i Östermalm är ovärderlig på flera plan och fördelarna många. Flytten går inte bara snabbare, den blir också smidigare och betydligt mycket tryggare. Det just för att vi har erfarenheten som krävs men också de bästa redskapen och försäkringar som betryggar. Man slipper dessutom betunga sina nära och kära med att be dem om deras hjälp när det är dags för flytten.

  Flyttfirma Östermalm för både privatpersoner och företag!

  Oavsett om det är i form av företag eller privatperson som ni ber om hjälp från vår flyttfirma i Östermalm så kan vi garantera att ni alltid kommer att kunna känna er trygga. Vi brinner för vår uppgift och tar alla uppdrag på största allvar. Vi förstår dina ägodelars värde och vet att ett affektionsvärde kan vara högre än det faktiska samt att minnen rent av är omöjligt att ersätta.

  Gör er själva en tjänst och ta hjälp från en flyttfirma på Östermalm som bryr sig. Låt oss ta del av era unika önskemål och återkomma med ett kostnadsförlag och en lämplig lösning.

  Våra flytt- & städtjänster på Östermalm

  Vackra byggnader, luxuösa shoppingområden och glittrande vattenvyer längs strandvägen. Östermalm är helt klart en stadsdel som knappast saknar någonting. Här går att finna något attraktivt för allas våra sinnen och vi på CaMa Service Flyttfirma Östermalm är gärna med och bidrar till skönheten och enkelheten. I över tio års tid har vi levererat effektiva och underlättande flytt- och städtjänster åt privatpersoner liksom företag oberoende av bransch och törs därmed också kalla oss proffs. Vi vet hur vi ska bemöta er allas behov och har kapacitet och kunskap nog för att uppfylla er allas önskemål när ni anlitar vår flyttfirma i Östermalm. Vill ni ha prisvärd och effektiv hjälp till en renare vardag eller engagerad hjälp till er flytt? Kontakta oss så formar vi en unik lösning för er.

  Att flytta är alltid ansträngande och städning kräver också den både tid och energi. När vi en gång startade vår verksamhet som Flyttfirma i Östermalm så var det med en förväntan om att kunna få finnas där och underlätta i stressade människors vardag och ge dem mer tid över till annat. För flyttande kan vi finnas där vid deras sida från dag ett tills de slutligen är på plats och med omsorgsfullt framtagna städtjänster får privatpersoner ett mindre stressfyllt liv och företag kan fokusera mer på sin verksamhet.

  Står ni i planeringstider inför en flytt i och runt Östermalm? eller har ni svårt att få in städningen i ert redan pressade veckoschema? Ring då oss eller fyll i vårt kontaktformulär här nedan så återkommer vi snabbast vi kan med en lämplig lösning. Ni bestämmer omfattning och frekvens på vår hjälp. Vi står för arbetskraften och tiden på CaMa Service Flyttfirma Östermalm. Smidigt, effektivt och prisvärt.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!