Professionellt flyttstäd på Östermalm

Mycket ska bollas med inför och under en flytt, men just flyttstädning tycks vara den uppgift som föder störst vånda. Den tar tid, den kräver energi och generellt sett så blir man chockad över hur mycket det faktiskt är som måste göras.

Vi på CaMa Service vet att det är mycket att tänka på och hantera under en flytt och att det ibland rent av kan kännas överväldigande. Det är också för den sakens skull som vi en gång startade vår verksamhet och som vi nu i över tio års tid levererat pålitliga flyttjänster åt privatpersoner samt företag.

Vill ni att vi ska ta hand om flyttstädningen eller finns det något annat som vi kan göra för att underlätta er situation? Ring så tar vi fram en kostnadseffektiv lösning även för er på Östermalm redan idag.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Noggrann flyttstädning med gott resultat

  När man lämnar sitt gamla hem för att ge sig av mot ny adress så ska det som lämnas bakom lämnas i näst intill nytt skick. Det handlar om städning på absolut högsta nivå och rengöring av platser som man tidigare kanske inte ens tittat åt men som är viktiga för att städningen ska bli godkänd.

  Genom att ta in professionell hjälp för att få städningen genomförd så kommer man dels att skona sin kropp från allt slit, men också få värdefull tid över att lägga på annat. Då kommer man att kunna fokusera helt och hållet på framtiden utan att behöva oroa sig alls för eventuella missar som leder till påbackningar eller ersättningskrav. En erfaren flytt- eller städfirma lämnar inge åt slumpen och vet vad som förväntar av dem och deras flyttstädning.

  CaMa Service för er på Östermalm

  När ni på Östermalm anlitar oss för att slippa rå om er flyttstädning på egen hand så tar vi alltid fram en anpassad lösning som stämmer överens med era behov. Vårt arbete genomförs utifrån en fullständig checklista som vi alltid bär med oss och inga uppdrag lämnas innan en övergripande slutbesiktning genomförts. Material och verktyg står vi för och givetvis så är de alla säkra och snälla mot vår miljö.

  Efter ett besök av oss kommer ert hem att stråla från golv till tak och inget lämnas någonsin åt slumpen. Har ni några biytor så som garage, förråd eller balkong som ni också vill att vi ska se över så beställer ni det separat. Skador eller andra fel ber vi er också meddela om i förväg.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!