Din kompletta flyttfirma på Lidingö

Om man någon gång varit med om en flytt så har man också erfarenhet nog för att känna till hur ansträngande hela situationen allt som oftast är. Det vi som flyttfirma vill och kan göra för er är att underlätta i er situation och säkerställa så att hela er flytt både löper så säkert och effektivt som det är möjligt. Vi vet vad det är ni står inför och har både kunskap och rutin nog efter flera år inom branschen för att ge er assistans och råd som gör det hela enklare. Vi har kvalitativt emballage för optimal packning, kapacitet nog att ta er från punkt A till B på bästa sätt och kunnig personal som mer än gärna avlastar er från den tunga slutstädningen.

Vad kan ni i Lidingö tänkas önska er utav en kunnig och erfaren flyttfirma med prisvärda tjänster? Hör av er och beskriv era behov. Vi levererar er ett anpassat kostnadsförslag som svar samt en lösning som vi tror kan passa.

Unna er själva lite lyx i er flytt och be oss på CaMa Service om hjälp. Tillsammans kan vi göra er flytt både roligare och säkrare.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flexibla tjänster från en kunnig flyttfirma

  Många som befinner sig i startgroparna till en flytt förvånas över hur mycket det faktiskt är som ska göras innan det är dags att ta sina saker med sig mot nya äventyr. Planeringen i sig kräver mer tid än man först kunnat ana och inte hade man väl trott att man ägde så många saker som ska gås igenom och paketeras på lämpligt och säkert sätt. Genom att anlita oss och ta del av vår professionella hjälp som erfaren flyttfirma kommer ni att kunna slippa de allra tyngsta bitarna.

  Våra omsorgsfullt framtagna tjänster sträcker sig från er flytts början till slut och anpassas utifrån era krav. Vi kan se till så att ni har rätt sort och mängd av emballage för er packning, fraktar er och ert bohag säkert och tryggt till er nästa vistelse och tar hand om den ansträngande djuprengöringen av ert förra hem. Om ni så vill så kan vi också se till att montera upp och ställa allt tillrätta väl på plats och givetvis har vi mängder av tips och goda råd att dela med oss av.

  Fundera på hur en drömflytt för er skulle se ut och hör sedan av er till oss. Våra medarbetare är alla mycket engagerade och lyhörda för att kunna ge er på Lidingö det ni behöver.

  Flyttfirman för er på Lidingö

  I över tio års tid har vi på CaMa Service tillhandahållit våra tjänster åt nöjda privatpersoner och företag av alla dess slag på och runtom Lidingö. Vi är oerhört måna om våra kunders trygghet och behandlar alltid era ägodelar både respektfullt och varsamt. Vi förstår sakers affektionsvärden och har alla försäkringar och tillstånd som täcker för eventuella olyckor samt vår verksamhet.

  Nyfikna på att få veta mer om vår kunniga flytthjälp eller oss som flyttfirma? Hör då av er och låt oss berätta mer. Tillsammans formar vi er flytt till den trevliga händelse den bör vara.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Lidingö

  Vill man njuta av vacker natur och givande fritidssysslor utomhus så är Lidingö platsen där allt det blir möjligt. Vi på CaMa Service anser dock att våra innemiljöer bara vara minst lika viktiga och ger därför er alla en chans till att låta skönheten återspeglas även inomhus.

  I över 10 års tid har vi hjälpt företag och privatpersoner vid flytt och städ och har det som krävs för att ge också er på Lidingö det ni behöver. Hos oss är ni alltid i trygga händer och garanterade fläckfria och smidiga resultat oavsett då det rör er flytt eller era städuppdrag.

  Ingen kund är den andra lik och vi är måna om att behandla alla uppdrag som unika. För att ni alla på Lidingö ska kunna få det där som ni behöver av oss så håller vi vår tjänster både tillgängliga och flexibla. Det vi kan erbjuda er och som får oss att stå ut är möjligheten till allomfattande tjänster där allt inom flytt och städ ingår. Vi kan bistå med hjälp för att underlätta i er flytt från dag ett och med vår egna städfirmas hjälp kommer rummen och lokalerna ni vistas i alltid vara optimala och presentabla.

  Att anlita oss är enkelt och prisvärt. Vi arbetar lyhört för att ge er det ni söker och lämnar alltid våra uppdrag fulländade så som vi själva skulle vilja ha dem. Skulle ni vilja veta mer om oss eller våra tjänster så ring direkt och låt oss presentera det vi gör. Passa också på att berätta om vad ni som boende på Lidingö skulle vilja ha från oss och låt oss ge er en lösning som passar.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!