Professionellt flyttstäd på Lidingö

Alla som någon gång varit med om en flytt vet också hur ansträngande det är. Efter att ha hjälpt mängder av flyttande i över tio års tid vet vi precis vad det är som du står inför och vill därför också mer än gärna hjälpa till. Genom att anlita oss på CaMa Service för att få din flyttstädning gjord så kan du slippa undan en av de tråkigaste och största kraftansträngningarna. Samtidigt som du koncentrerar dig på att packa upp och komma iordning i ditt nya hem så tar vi hand om ditt gamla till perfektion.

Gör dig själv en tjänst och låt oss ta hand om flyttstädningen på Lidingö åt dig. Kontakta oss redan idag och låt oss berätta mer om vad vi kan göra för dig och ditt gamla boende.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Professionell flyttstädning utifrån era behov

  Under en flyttstädning så är det djuprengöring som gäller. Alla ytor ska ses över och det gäller även platser som du kanske tidigare inte ens rört. Vi på CaMa Service vet av erfarenhet att det tar längre tid än man från början räknat med och att det dessutom också är lätt att missa väsentliga delmoment. Något som senare också straffar sig genom påbackning eller i värsta fall ersättningsskyldighet.

  Med vår hjälp kommer det aldrig att ske. Vi tar med oss allt material och alla rengöringsmedel som vi behöver till vår hjälp och tar oss sedan an samtliga utav bostadens ytor. Till vår hjälp har vi sammanställt en checklista över vad en flyttstädning ska inkludera och lämnar därför heller aldrig något åt slumpen. Det enda som ni behöver göra är att se till så att bostaden är tömd och att frys samt kyl är av. Resten fixar vi.

  Garanti och offert för er på Lidingö

  Här på CaMa Service är det givetvis våra kunder som står i centrum i alla led och vi är mycket stolta över det goda rykte som vi lyckats jobba upp. Vi vet att vi kan ge våra kunder det som de behöver men för att skänka lite extra trygghet så har vi ändå valt att också erbjuda samtliga en kvalitetsgaranti. Skulle ni inte känna er nöjda med det arbete som vi gjort så kan ni inom de närmsta fem dagarna återkomma med en reklamation till oss. Det är först när våra kunder är nöjda som också vi kan vara det samma.

  Fyll i vårt offert-formulär eller ring oss så återkommer vi så snart vi kan med ett anpassat kostnadsförslag på just din flyttstädning på Lidingö.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!