Komplett flyttfirma i Järfälla

Här har ni en komplett flyttfirma i Järfälla som dagligen servar privatpersoner liksom företag med diverse olika flyttjänster unikt formade för deras önskemål och behov. Vad ni än söker för att underlätta och ta er igenom er stundande flytt så kommer vi med vår breda kompetens och engagerade personal att ge er just det. Det spelar ingen roll om uppdraget ni ger oss är mindre eller stort då alla kunder hos oss är precis lika mycket värda.

Vi packar och flyttar, ordnar med magasinering och erbjuder kvalitativ flyttstädning helt utifrån era önskemål. Givetvis ser vi också alltid till att hålla oss flexibla nog att anpassa oss efter era tider.

Assistans där flytten känns extra tung eller en möjlighet till att komma helt undan? Tveka inte utan kontakta oss. Med god planring, respekt och erfarenhet tar vi oss an ert bohag på absolut bästa sätt.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Professionell hjälp som underlättar

  Från en flyttfirma får ni effektiv och kunnig hjälp med flytten till er nya bostad eller företagslokal. En helt underbar möjlighet för den som känner att tiden är för knapp eller inte på egen hand har möjlighet att hantera de tunga lyften. Man behöver dessutom inte heller oroa sig för att inte få tag på skåpbil eller släpkärra.

  Innan ni väljer flyttfirma så är det bra att specificera vad det är ni vill att de ska göra samt om ni hoppas på att undvika inblandning i flytten helt eller bara vid tyngre partier. Hos oss finns det allt urån helhetslösningar till punktinsatser alltid unikt framtagna för er i Järfälla oavsett företag eller vilka ni är som privatpersoner. Flexibelt givetvis för att kunna anpassa oss helt efter era tider.

  Nyfikna på att höra mer om vad en professionell flyttfirma kan ge er? Ring oss!

  CaMa Service flytthjälp i Järfälla

  Det finns många stunder i livet som man våndas lite extra inför och en flytt är vanligtvis en utav dem. Vi på CaMa Service förstår varför och vill därför mer än gärna finnas där som en hjälpande hand. Som komplett flyttfirma i Järfälla har vi allt det ni kan tänkas behöva för att ta er till er nya adress och med anpassade lösningar gör vi det på bästa sätt. Här är det alltid era behov som styr hur vår arbetsdags ska se ut och givetvis så bestämmer också ni hur stor involvering ni vill att vi ska ha.

  Kvalitativt packmaterial som gör er flytt smidigare och säkrare, flytthjälp med stor kapacitet så att det går fortare, magasinering för bästa förvaring av det ni inte behöver och flyttstädning av våra kunniga städare.

  CaMa Service är flyttfirman för er i Järfälla.

  Hur kan vi hjälpa er?

  Med tio års erfarenhet i branschen, försäkring som täcker allt under er flytt och given kvalitetsgaranti kommer ni altid att kunna känna er 100% trygga hos oss. Ring, maila eller lämna in en kontaktbegäran här via vår hemsida redan idag så sätter vi omedelbart igång med att fram den bästa flyttlösningen för er.

  Välkomna!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!