Professionellt flyttstäd i Järfälla

Efter att ha arbetat inom flyttbranschen i flera år så vet vi precis vad det är som du står inför nu när det är dags att flytta. Det är mängder av praktiska delmoment att fundera kring och allt som oftast så är det också oerhört fysiskt ansträngande, men med CaMa Service flyttstädning slipper du en av de större kraftansträngningarna.

En flyttstädning är betydligt mycket mer omfattande än vad en vanlig stortstädning är. Allt ska skrubbas från golv till tak och platser som man kanske till och med tidigare aldrig rört ska tas hand om. Av erfarenhet så tar det längre tid än vad de allra flesta från början räknat med och det är lätt att missa vilket senare kan straffa sig i en påbackning eller ersättningsskyldighet.

Unna er lite lyx mitt i ert flyttkaos och låt oss ta hand om den omfattande och krävande flyttstädningen i Bromma.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Inför din flyttstädning i Järfälla 

  Vi på CaMa Service står för allt material och all den utrustning som vi behöver. Det enda som du i din tur behöver tänka på är att tömma bostaden och påtala alla eventuella fel eller skador som kan tänkas ha uppstått under er tid där. Allt för att vi i vår tur ska kunna utföra flyttstädningen på ett så bra sätt som möjligt.

  Under vår flyttstädning så kommer vi att ta oss an samtliga av bostadens ytor från golv till tak. Finns det några ytterligare biytor så som exempelvis balkongen, garage, förråd eller dylikt som ni också skulle vilja få hjälp med så kan ni givetvis också beställa detta separat innan städningen påbörjas.

  Nöjda kunder är kvittot på ett väl utfört jobb

  På CaMa Service värdesätter vi alla våra kunder och ett gott rykte är viktigt för oss. Vi arbetar hårt för att kunna uppnå våra kunders förväntningar och för att få fortsätta känna stolthet över det vi gör. Vi lovar att alltid lämna dig med ett gott resultat, men vill ändå ge dig lite extra trygghet i form av kvalitetsgaranti. Skulle du inte vara nöjd med oss så är du välkommen med en reklamation inom de fem kommande dagarna efter städtillfället.

  Vill du veta mer om oss, om vårt flyttstädning i Bromma eller har du redan bestämt dig så hör av dig redan idag. Vi är alltid redo för nästa uppdrag och tar oss an dem alla med samma engagemang, stora som små.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär