Din kompletta flyttfirma i Huddinge

Söker ni efter en effektiv och noggrann flyttfirma i Huddinge som kan hjälpa er att förflytta ert bohag till er nya destination på ett säkert och lämpligt vis? Med över tio års erfarenhet av branschen har vi på CaMa Service både erfarenheten och kunskapen som krävs för att axla uppdraget och ge er den flytt ni drömmer om. Snabbt, enkelt och tryggt. Precis så som vi hade velat att vår flytt skulle vara.

Att anlita oss för hjälp i Huddinge är varken svårt eller orimligt dyrt. Vi vet vad det är ni står inför och vill med vår kapacitet och rutin finnas där för er. Hör av er till oss och beskriv närmre vad det är som just ni behöver. Oavsett om det handlar om mindre punktinsatser eller allomfattande hjälp så kommer vi att kunna ta fram en lösning för er flytt som matchar.

Unna er lite lyx i er flytt och kontakta oss.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Tjänster som täcker behov i Huddinge

  Det är en hel del att göra både innan, under och efter själva flyttdagen. Det ska planeras och packas i god tid och när det sedan väl är dags att bege sig mot sin nya adress så återstår ändå några utav de tyngsta lassen. Det vi ger er är en möjlighet till att stänga dörren bakom er och bara fokusera helt på att komma iordning på er nya destination. Vi kan ta allt det praktiska åt er så att inget i ert liv ställs på vänt.

  • Med vårt material blir packningen enklare och säkrare.
  • Själva förflyttningen från punkt A till B blir tryggare och snabbare med våra medarbetares hjälp.
  • Glöm slutstädningen och den djuprengöring den innebär. Stäng dörren bakom dig en gång för alla och låt de nya ägarna ändå anlända till ett hem som nytt.
  • Inga avbrott i vardagen eller företagets verksamhet.
  • Inga ömma ryggar eller ångestfyllda nätter.

  Fördelarna talar för sig själva och till mycket förmånliga priser kommer ni att kunna få allt detta utav oss. Givetvis kan vi också finnas till hands både under själva packningen och för att hjälpa er komma iordning där ni landat med montering och uppackning. Era behov sätter gränserna.

  En tryggare flytt i Huddinge

  Anlita oss och er flytt är i trygga händer. Vi förstår era ägodelars värde och arbetar alltid mycket varsamt med stor respekt för er och ert bohag. Vi vet att affektionsvärde många gånger överstiger sakers faktiska pris och att minnen är något som aldrig går att få igen. Skulle olyckan mot förmodan ändå vara framme så är vi alla försäkrade under hela flyttens gång. Givetvis har vi också tillstånden vi behöver ha med oss.

  Gör er själva en tjänst och unna er lite extra lyx under flytt. Anlita oss som professionell flyttfirma och låt oss tillsammans göra er flytt både roligare, säkrare och smidigare. Låt oss presentera oss själva och vad vi gör. Bekanta er gärna närmre med våra tjänster här eller ring direkt.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Huddinge

  Här har ni en rutinerad firma i Huddinge som tillhandahåller professionella tjänster inom likväl flytt som städ precis så som vi själva skulle vilja ha det. Efter över 10 års erfarenhet inom den här branschen är vi säkra på att vi har precis det som ni behöver. Oavsett om det rör er flytt eller era städuppdrag så kommer våra medarbetare att alända med 110% engagemang och ge er kvalité i samtliga lägen. Det är för att underlätta dör människor som vi en gång startade vår verksamhet och vi arbetar i nuläget dagligen för att skänka frid och ordning åt företag samt privatpersoner i och runtom Huddinge.

  Det vi kan erbjuda er i Huddinge och som får oss att sticka ut är prisvärda och flexibla helhetslösning för alla lägen. Vi finns här för att göra er flytt trygg och smidig från dag ett, men också för att ni ska få lägga städningen åt sidan en gång för alla. Vi vill ge er mer tid över till annat och låta er slippa stressen som städning och flytt kan frambringa.

  Det ska inte vara svårt att ta del av vår hjälp. Vi håller oss tillgängliga för er och erbjuder er anpassade lösningar till lönsamma priser. När vi lämnar vår kund är vi alltid stolta över det vi gjort och vi är mycket tacksamma och nöjda över ryktet och den kundkrets vi under våra år byggt upp. Vi hoppas nu att också ni i Huddinge vill bli en del av vår framgång och ta er tillsammans med oss till nästa nivå av trivsel.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!