Professionellt flyttstäd i Huddinge

Vi på CaMa Service vet hur ansträngande en flytt kan vara och det är också därför som vi vill hjälpa till och avlasta dig från den betungande och stressiga flyttstädningen. När du anlitar oss kan du alltid vara säker på att få din slutstädning utförd av professionella, effektiva och lyhörda medarbetare som alla har vanan och kunskapen som krävs för bästa resultat.

Vi vet vad som ska göras, hur det ska bli gjort och har alla verktyg och redskap som vi behöver för att göra det efter konstens alla regler. Med oss kan du var trygg i att din flyttstädning i Huddinge blir korrekt utförd och att du slipper påbackning eller någon ersättningsskyldighet från hyresvärden eller de som flyttar in.

Gör dig själv en tjänst och ring oss redan idag.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  CaMa Service flyttstädning

  När vi tar hand om din flyttstädning så kan du vara säker på att städningens alla väsentliga delar blir korrekt utförda och att de som sedan ska flytta in kommer att vara nöjda. Med vår hjälp på CaMa Service så kommer du både att göra det enklare för dig själva och spara in på värdefull tid. Tid som du istället kan lägga på att packa upp och komma iordning på din nya adress.

  För att vi ska kunna utföra vår städning på ett så ser vi helst att hela hemmet blivit tömt och att kyl samt frys stängts av. Rapportera också till oss i förväg om det finns några befintliga skador eller fel som vi bör känna till så som exempelvis fönster som inte kan öppnas eller dylikt. Vill ni sedan få hjälp med städningen utav några extra biytor så som garage, vind eller balkong m.m. så beställer ni det separat.

  Städtjänster som underlättar din vardag i Huddinge

  I dagsläget så tillhandahåller vi både privatpersoner och företag i Huddinge med våra professionella och hjälpsamma tjänster. Utöver vår populära flyttstädning så kan vi också leverera dig putsning av dina fönster, magasinering, packmaterial samt allomfattande hemstädning utifrån dina specifika behov. Allt vi gör görs med 100% noggrannhet och vi jobbar hårt för att alltid leverera högsta kvalitet åt våra nöjda kunder. Skulle du ändå inte vara nöjd med det vi gjort för dig så kan du genom vår kvalitetsgaranti reklamera felen till oss inom de fem närmsta dagarna efter själva städtillfället.

  Vill du veta mer om våra tjänster eller vad en flyttstädning skulle kosta dig i Huddinge så fyll i vårt offert-formulär här nedan eller ring.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär