Din kompletta flyttfirma i Hägersten

Att flytta tär på krafterna. Det kan förmodligen alla som någon gång medverkat vid en flytta skriva under på, men vi på CaMa Service vill ge er alla i Hägersten flytthjälp som kommer att underlätta. Med breda tjänster, hög kapacitet, rik erfarenhet och ett säreget engagemang kommer vi att kunna ta er och era ägodelar mot er nya adress både tryggt och säkert på ett kostnadseffektivt sätt.

Kvalitativt emballage, bärhjälp, magasinering, assistans vid slutstädningen eller tid och goda råd som underlättar. Vi har under flera år hjälpt flyttande till sin nya adress och nu är vi nyfikna på hur vi också kan få hjälpa er. Ring oss så ser vi till så att också er flytt blir till ett trevligt minne.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En flyttfirma besparar er tid

  Det ska packas och planeras redan lång innan dagen är där, och när flytten sedan blir av så väntar mängder av tunga lyft och timmar av slit. För att inte tala om den slutliga städningen eller kraften som ska läggas på att faktiskt också komma på plats. En flytt sker definitivt inte i en handvändning men med en flyttfirmas hjälp kan den åtminstone gå smidigare.

  Väljer man att anlita en flyttfirma så kommer man också att kunna få hjälp med allt från den nödvändiga packningen till montering väl på plats. På så vis kan man spara in på värdefull tid, men minimerar mängden tunga lyft, slipper be sina vänner och bekanta om hjälp och behöver inte känna lika stor press. Hjälpsamt för många och rent av avgörande för andra.

  En trygg flyttfirma för er i Hägersten

  När ni anlitar oss på CaMa Service så får ni alltid anpassade och professionella lösningar till svar. Vi erbjuder er vår hjälp ifrån flyttens start och till dess mål, men det är ni som styr den exakta omfattningen. Med mindre punktinsatser kan vi komma in som komplement där er vilja, tid eller ork tryter, eller så axlar vi hela uppdraget med allomfattande koncept. Alltid anpassat, prisvärt och professionellt med engagemang och kvalité i fokus.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Hägersten

  Idag är ett stressfyllt och ansträngande liv mer regel än undantag och för många så innebär det också att fritiden får lida. Drömmar, vänner och intressen får helt enkelt stå tillbaka till fördel för att måsten som ska göras, något som vi på CaMa Service både vill och kan ändra på. Vi tycker inte att någon ska tvingas avstå från att ta del av de upplevelser och aktiviteter som Hägersten har att erbjuda och har därför omsorgsfullt format städ- och flyttjänster som kan hjälpa.

  Gör ni er redo inför en flytt eller skulle ni vilja hitta en lösning som lät er slippa er städning och gav er mer tid över till annat? Låt då oss på CaMa Service få hjälpa. Med erfarenhet, kunskap och kapacitet kan vi finnas med er från er flytts första dag och se till så att ni och ert företag eller bohag anländer till er nya adress både snabbt, smidigt och tryggt. Som städfirma har vi sedan tjänster för er både i form av privatpersoner och företag som underlättar, förgyller dagen och snyggar upp. Alltid anpassningsbart, lyhört, professionellt och prisvärt för er alla

  Fördelarna som kommer genom vår professionella hjälp är många och vi har både rutinen och kunnigheten vi behöver för att leverera dem alla åt er i Hägersten. Vi vet vad en ren arbetsplats gör för en verksamhets produktivitet och lönsamhet, vad hemstädning kan betyda för en hel familj och hur man ser till att göra en flytt till ett enbart positivt minnesvärt minne. Vår hjälp är för många oumbärlig och för andra vardagslyx. Oavsett vad våra tjänster betyder för er så är vi säkra på att kunna ge er exakt det ni söker. Ring oss så berättar vi mer om hur vi skapar guldkant i vardagen.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär