Professionellt flyttstäd i Hägersten

Det är många moment som ska genomföras inför, under och efter en flytt och just flyttstädningen tycks vara den som de flesta fruktar som mest. Känner ni på Södermalm på samma sätt så tveka inte utan ring oss och låt oss rå om den åt er. Vi vet exakt vad det är som ska göras, vilka krav som ställs och har erfarenhet nog till att också få den utförd på absolut bästa sätt. Unna er själv lite extra lyx i en redan krävande situation och lägg er tid på det ni värdesätter mer. Under tiden ser vi till så att hela ert hem blir strålande rent utan risker för påbackningar eller ersättningskrav.

Man behöver inte axla allt ansvar själv. Ring oss så berättar vi mer om vår flyttstädning och övriga flyttjänster.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Boka flyttstädning och spar in på ork och tid

  En ordentlig flyttstädning görs inte över en natt och kräver definitivt planering och struktur. Varenda skrymsle ska göras rent och även platser som man kanske tidigare aldrig lagt en tanke på ska kunna presenteras i strålande resultat. När dörrarna till hemmet till slut stängs igen så ska resultatet näst intill andas nytt. Det är tungt, det tar tid och det är oerhört lätt att göra misstag som resulterar i missnöjde från hyresvärden eller de nästkommande bostadsgästerna. Med en professionell städ- eller flyttfirmas hjälp kommer det dock att undvikas.

  CaMa Service kvalitetssäkrar er flyttstädning

  När ni anlitar oss för att få hjälp med er flyttstädning Södermalm så kan ni alltid förvänta er kvalitet och noggrannhet i alla led. Vi vet vad som förväntas av oss för att få den ordentligt gjord och vi frånser aldrig från några väsentliga delar. Material och medel ordnar vi själva. Det enda som ni behöver stå för är tömningen av ert bohag och information i förväg kring eventuella brister och fel som kan vara bra för oss att känna till. Finns det sedan några ytterligare biytor som ni också önskar oss rå om så beställer ni denna städningen separat och gärna i god tid så att vi i vår tid får in dem i vår planering. Snabbt, enkelt och alltid prisvärt.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!