Din kompletta flyttfirma i Farsta

En flytt tär alltid på krafterna. Det är nog något som vi alla som en gång flyttat kan skriva under på, men vi på CaMa Service vill nu ge alla er i Farsta effektiv och kunnig hjälp som underlättar. Med hjälp av vår erfarenhet och kapacitet, våra breda tjänster och stora engagemang kan vi ta er och det ni äger från punkt A till punkt B på ett både tryggt och kostnadseffektivt sätt.

En flytt behöver inte vara fullt så krånglig och det vill vi nu visa er i Farsta.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En effektiv flytt för alla er som saknar tid

  Arbetet kring en flytt med planering och packning startar redan långt innan själva flyttdagen är där. När det sedan väl är dags för flyttlasset att gå så väntar otaliga tunga lyft samt flera timmar kantade av slit. Då har vi inte ens nämnt den fruktade slutstädningen eller all kraft som krävs för att också komma i ordning.

  När man beslutat sig för att ta in en flyttfirmas hjälp så kommer man som svar att kunna få hjälp med i stort sett allt rörande ens flytt från själva packningen tills det att man väl är på plats. Allt man behöver för att spara in på sin tid, men också för att minska på den egna arbetsbördan, på stressen som är lätt att känna och dessutom så slipper man be sina närmsta om hjälp.

  En säker flyttfirma för alla er i Farsta

  När ni hör av er till oss och ber om vår hjälp till er flytt så kommer ni alltid att få professionella och unikt anpassade lösningar till svar. Vår insats är hjälpsam för många men också rent av avgörande för en del och det vi erbjuder er alla är hjälp direkt från flyttens start tills det att ni är i mål. Vi kan finnas där som komplement då er vilja, tid eller ork inte finns där eller så låter ni oss axla det fulla ansvaret genom allomfattande koncept.

  Bra packmaterial, kvalitativ flyttstädning, effektiv bärhjälp, trygg magasinering samt goda tips och råd. Alltid anpassat, professionellt och prisvärt med kvalité i fokus.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Farsta

  Med ett centrum innehållandes allt man kan önska, en god kommunikation in till innerstan, bra barnomsorg och en påtaglig närhet till djur och natur har man i Farsta inte mycket att sakna. Här lever man nästintill småstadsliv med storstadens puls fortfarande nära inpå och vi på CaMa Service vill gärna vara med och förgylla den idylliska tillvaron ytterligare. Som flytt- och städfirma kan vi se till så att ni har tid att njuta utan att behöva sätta era måsten i livet på vänt. Ta till vara på er vackra, livfyllda Söderort så kan vi dra det tyngsta lasset på er hemmaplan under tiden.

  Efter att ha arbetat som professionell flyttfirma i över 10 års tid vet vi precis hur vi ska hjälpa er under er flytt på absolut bästa sätt oavsett dess omfattning eller karaktär. Genom expertis kan vi dela ut tips och råd då ni behöver det som mest och med hög kapacitet och stor expertis kan vi också finnas här för att ta er och era ägodelar till er nya adress snabbast säkrast möjligast. Som städfirma vill vi sedan också ge er alla i Farsta en möjlighet till att förgylla era liv genom att slippa städningen som stjäl både tid och energi. Vi ser helt enkelt till så att ni kan forma er tillvaro så som ni vill att den ska vara.

  Skulle ni också vilja släppa städningen helt en gång för alla eller befinner ni er i stadiet inför en flytt och greppar efter lösningar som skulle kunna göra det hela lättare? Ring då oss. Vi formar samtliga av våra lösningar unikt för var och en och anpassar både priser, tider och frekvens helt utifrån era behov.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär