Professionellt flyttstäd i Farsta

Ont om tid, brist på energi eller bara sugna på att slippa? Det spelar egentligen ingen större roll vilken just er orsak är. Oavsett varför ni önskar vår hjälp så kommer vi på CaMa Service oavkortat ge er samma professionella och klanderfria resultat. Vi vet att det är många moment att bolla med samtidigt under en flytt och att det i bland kan kännas överväldigande. Det var också utifrån den vetskapen som vi en gång formade de flyttjänster vi nu erbjuder er i Farsta.

Skulle ni uppskatta att slippa flyttstädningen eller finns det något annat vi skulle kunna göra för er för att underlätta i er flytt så tveka inte, hör av er redan idag. Tillsammans skapar vi en lösning som stämmer överens med era behov.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Städning som sig bör

  Tycker man att en storstädning är omfattande så är man ändå inte ens i närheten av vad som krävs för slutstädningen vid en flytt. Alla rum måste ses över från golv till tak och samtliga ytor ska rengöras till perfektion. För att klara allt detta på ett godkänt sätt så krävs först och främst ett stort engagemang och tillräckligt med tid. Sedan måste man också lägga upp en kunnig strategi så att allt det som förväntas göras blir gjort utan att man behöver förlita sig på slumpen.

  När man ber om professionell hjälp utifrån så kommer man inte bara att spara in på en hel del värdefull tid. Man kommer också kunna lämna sitt gamla boende bakom sig med trygghet i att städningen blir korrekt utförd. De vet av erfarenhet vilka moment som ska göras, hur de ska få allt gjort samtidigt som de också besitter de rätta redskapen till att nå fulländad perfektion.

  Låt oss underlätta för er i Farsta

  På CaMa Service är vi väl införstådda kring allt som krävs utav en inför och under en flytt. Det var också därför vi en gång startade upp vår verksamhet och det är på grund av den vetskapen som vi levererat kunniga flyttjänster åt privatpersoner liksom företag i över tio år. Vi finns här för att hjälpa till med allt ifrån packning till flyttstädning och vänder oss nu ödmjukt till er i Farsta för att fråga mer om just era behov.

  Vi vet att det är tungt och att det tar tid att ta sig mot ny adress, men gör vi det tillsammans går det betydligt mycket enklare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär