Din kompletta flyttfirma i Danderyd

Står ni i startgroparna inför en kommande flytt eller befinner ni er mitt i yran och önskar att ni hade bett om mer hjälp? Låt oss på CaMa Service hjälpa er. Efter att ha arbetar som flyttfirma i över tio års tid har vi både erfarenhet nog och kunskapen som krävs för att ta er och ert bohag dit ni ska både tryggt och snabbt. Vi har under vår tid inom branschen bistått med vår hjälp åt både företags och privatpersoners räkning och vet därför också hur vi ska kunna ge er det ni behöver.

Rätt packmaterial, kunnig assistans till själva flyttdagen och hjälp med att hantera den ansträngande och grundliga slutstädningen. Vi har flyttjänsterna som krävs för att göra er flytt i Danderyd till det som den bör vara och enbart era önskemål sätter gränser. Ring eller kontakta oss på lämpligt vis för att berätta om hur vi kan hjälpa er.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flyttjänster för era behov i Danderyd

  Det är mycket som ska ordnas med innan man är helt redo för att styra stegen mot sin nya adress och väntande äventyr. Man lägger stora skopor energi och tid på att planera och packa, men när dagen sedan äntligen är där så finns ändå de tyngsta kraftansträngningarna kvar. Med en erfaren flyttfirmas hjälp kan ni slippa allt det där som ni skulle vilja undvika och fokusera mer på det ni själva värdesätter mer. Låt oss få dra det tyngsta lasset så kan ni i er tur fortsätta med ert och sedan lägga allt ert fokus på att komma tillrätta på er nya destination.

  Våra omsorgsfullt framtagna flyttjänster innebär alltifrån mindre punktinsatser till allomfattande helhetslösningar. Vi kan förser er gärna med packmaterialet lämpat för ert behov och kommer med tips och råd som gör er packning enklare. När dagen väl är där är vi redo med verktyg och kapacitet för att ta er till er nya adress både tryggt och snabbt och om ni vill så stannar vi där för att också hjälpa er packa upp och komma iordning. Låt oss även få axla den inte allt för roliga slutstädningen så att ni i er tur kan stanna och komma till rätta med fullt fokus framåt.

  En trygg flyttfirma för er

  Oavsett om ni anlitar oss som privatperson eller för er verksamhets skull så kommer ni alltid att kunna känna er trygga med oss. Vi har allt det som krävs för att säkerställa er alla en trygg och smidig flytt fri från krångel och olyckor skapade av slarv. Vi förstår era ägodelars värde och vet att affektionsvärdet kan överstiga dess faktiska pris. Allt vi gör görs med respekt och varsamhet och skulle olyckan ändå vara där så har vi både försäkringar och tillstånd som täcker.

  Hur hjälper vi er i Danderyd?

  Varför inte unna er en gnutta lyx i en ansträngande stund som denna och be oss som professionell städfirma om hjälp. Tillsammans arbetar vi fram en anpassad och lämplig lösning utifrån era behov och ser till så att er flytt blir den där trevliga händelse som ni önskar.

  Ta er en titt på våra tjänster här eller ring oss och låt oss beskriva närmre vad vi kan göra för er. Vi är mycket stolta över det vi idag åstadkommer i människors liv och tacksamma över den kundkrets vi har, men det finns alltid plats för fler.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Danderyd

  Ont om tid och lust eller ork som sviktar? Luta er tillbaka. Ta en promenad i parken eller vila en stund på klipporna. Vi har vad som krävs för att avlasta i er vardag och dra era tyngsta lass. I över tio års tid har vi hjälpt företag och privatpersoner som varit i behov utav flytt- eller städhjälp och har vad som krävs för att ge också er vad ni behöver.

  Vi på CaMa Service vet av erfarenhet hur krävande en flytt kan va och hur ansträngande städning är och vill därför med vår professionella hjälp mer än gärna hjälpa er i Danderyd. Det som särskiljer oss från mängder av andra flytt- och städfirmor är dels vår ovärderliga erfarenhet av branschen, men också vår möjlighet till att leverera helhetslösningar anpassade för er. Vi underlättar för flyttande så som de önskar och kan också erbjuda expertstädning från vår egna städfirma. Genom flexibla och prisvärda tjänster ser vi till så att alla era inomhusmiljöer matchar Danderyds vackra natur.

  Bekanta er närmre med våra tjänster här eller ring oss med en gång och låt oss få berätta mer om oss själva och de tjänster vi levererar dagligen åt nöjda kunder i och runt om Danderyd. Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller punktinsatser så kommer våra engagerade medarbetare att kunna leverera vad ni söker. Vi är stolta och nöjda över det rykte vi hittills byggt upp och arbetar hårt för att bibehålla och förbättra det dag för dag.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!