Professionellt flyttstäd i Danderyd

Ska du flytta? Då har du förmodligen också en hel del att tänka på. Låt oss på CaMa Service ta hand om din flyttstädning åt dig så har du en sak mindre att klämma in i ditt redan fullspäckade schema. Efter att ha hjälpt både privatpersoner och företag med deras slutstädning i över 10 års tid så har vi både kunskapen och erfarenheten som krävs för att möta upp städningens krav. Vi vet vad som ska göras, vi har redskapen att göra det och den rätta viljan för att göra det på bästa vis. Lita på oss. Vi tar hand om ditt gamla boende så att du i din tur kan fokusera helt och hållet på att komma iordning i ditt nya.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  CaMa Service flyttstädning uppfyller alla krav

  Tänk vad skönt det skulle vara att bara ta sina saker, stänga dörren bakom sig och lämna all den smuts som samlat sig i vrårna under de år som man bott där bakom sig. Det kan du! Medans du i lugn och ro plockar upp dina saker i ditt nya hem eller bekantar dig med ditt nya kvarter så tar vi oss an ditt gamla. Vi ser till så att din flyttstädning blir gjord professionellt, snabbt och dessutom alltid till riktigt förmånliga priser. Ge dig själv det där lilla extra som du är värd.

  Hittills har vi hjälpt mängder av familjer i Danderyd och övriga Stockholm med deras slutstädning och vet att vår städning uppfyller våra kunders förväntningar. Vi lämnar ändå alltid en kvalitetsgaranti efter oss för att vi vill försäkra våra kunder lite extra om att de kan vara trygga med oss. Skulle det uppstå några problem eller har vi missat någonstans i era önskemål så är ni välkomna med reklamationer inom de fem närmsta dagarna så att vi kan göra vad som krävs för att åtgärda felet.

  Gör dig en tjänst – låt oss ta din flyttstädning

  Vi vet vad som krävs för att en flyttstädning ska bli godkänd och vi har rutin till att göra den snabbt. När du anlitar oss så kan du därför vara säker på att allt blir utfört med perfektion så att de nya ägarna inte har någonting att klaga kring medan du sparar tid och energi till dina nya äventyr.

  Har du frågor kring oss, vill du veta mer om vår flyttstädning eller om några utav våra andra flyttjänster så ring eller skicka iväg ett mail så återkommer vi så snabbt vi kan.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!