Din kompletta flyttfirma i Åkersberga

Är ni ute efter en effektiv, rutinerad och noggrann flyttfirma för er kommande flytt i Åkersberga? Med över tio års tid inom branschen har vi vad som krävs för att ta oss an uppgiften. Vi är säkra på att vi har allt det som krävs för att ta er och ert bohag till er nya adress på ett så säkert och smidigt vis som möjligt. Snabbt, tryggt och enkelt. Precis sås som vi själva hade velat att vår flytt såg ut. Med över 10 års erfarenhet som flyttfirma i Stockholm är vi säkra på att vi kan hjälpa er med er flytt.

Att be om flytthjälp av oss är varken svårt eller onödigt dyrt. Våra tjänster är breda och flexibla för att passa er och vi erbjuder alltid våra medarbetares hjälp till rimliga priser. Är ni nyfikna på att få höra mer om oss eller vad vår flytthjälp kan göra för er så tveka inte utan ring redan idag. Vi vet vad det är ni står inför och hur vi i vår tur kan göra det hela enklare.

Alla förtjänar vi lite lyx i vardagen.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Täckande tjänster för er flytt i Åkersberga

  Det är mycket som ska göras innan man kan ta sig själv och sina saker vidare till sin nya adress. Man spenderar veckor av slit för planering och packning för att ändå när flyttdagen väl är där finna de tyngsta bitarna återstående. Det vi kan ge er är en chans till att slippa alla de moment som ni vill komma undan. Vi vill ge er en möjlighet till att stänga er dörr en gång för alla för att helt kunna fokusera på saker ni älskar och vad som komma skall.

  Vi förser kunder med rätt packmaterial, ser till så att örflyttningen sker snabbt och säkert och att flyttstädningen i sin tur utförs efter konstens alla regler så att ni slipper påbackningar. För företag innebär vår hjälp att de slipper belasta sina anställda under flytten och grovt minimerar riskerna för kostsamma avbrott i verksamhet och produktion. Privatpersoner som ger sig av mot nya hem slipper i sin tur att ställa livet på vänt. Medans vi tar hand om de tyngsta delarna så kan deras liv gå på som vanligt och när flyttdagen sedan väl är där så kan de bara lägga sin tid på att göra sig hemmastadd.

  Er trygga flyttfirma

  För oss är eran trygghet ovärderlig och därför så kan ni också vara säkra på att ni när ni anlitar oss befinner er i trygga händer. Vi är vana vid att hantera flyttillfällen av alla dess karaktärer och vet hur vi håller olycka och försening borta. Vi förstår att sakers affektionsvärden kan överstiga dess summa och att minnen som man har inte går att reparera eller ersätta. Därför så arbetar vi också noggrant och omsorgsfullt med största respekt.

  Gör er själva en tjänst. Ring oss redan idag och boka in den hjälp ni behöver för att underlätta i er flytt. Vi har försäkringar, vi har tillstånd och vi har engagemanget till att göra er flytt både säker effektiv och trevlig.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Åkersberga

  Söker ni en lösning som ger er mer tid eller som tillåter er att sova gott utan ångest om kvällarna? Då är vi på CaMa Service firman för er i Åkersberga och hela Stockholmsområdet. Som flyttfirma i Stockholm har vi över 10 års erfarenhet från branschen vågar vi kalla oss proffs och vet att vi kan ge er det just ni behöver. Vi byggde vår verksamhet för att dra det tyngsta lasset åt människor i och runt om Åkersberga och hoppas på att få möjligheten att göra det även för er.

  Det vi erbjuder marknaden idag är allomfattande helhetslösningar för allt inom flytt och städ. Oavsett om ni vill slippa rengöringen och flytten helt eller om ni vill ha vår hjälp för enstaka bitar så kommer vi att kunna ta fram den rätta lösningen för er. I dagsläget hjälper vi både privatpersoner och företag av alla dess slag med tjänster som gör deras vardag enklare. Vi vet vad enkelhet och reda kan göra för en människa och vet hur vi ska ta er alla dit till förmånliga priser.

  Låt oss nu få höra vad vi skulle kunna göra för er i Åkersberga. Våra medarbetare ger alltid 110% och när ni anlitar oss är ni alltid i trygga händer. Vi är försäkrade, har de tillstånd som krävs och arbetar alltid noggrant och omsorgsfullt utan att för den sakens skull behöva tumma på effektiviteten. Ta er en titt över våra tjänster eller kontakta oss med en gång. Låt oss beskriva mer om oss och vad vi gör och svara på era eventuella frågor. Som kvitto på vår kompetens har vi idag byggt upp både ett positivt rykte och en nöjd kundbas som vi enträget arbetar för att stärka. Låt oss hitta vägen framåt tillsammans.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär