Professionellt flyttstäd i Åkersberga

Står du mitt uppe i en flytt och känner liksom många andra ångest över den slutliga flyttstädningen som ännu återstår? Hör då av dig till oss på CaMa Service och låt oss få underlätta i din flytt. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi mycket väl införstådda i vad det är som du står inför och hur en flyttstädning genomförs för allra bästa resultat. Vi vet vad som ska göras, hur det ska göras och arbetar mycket noggrant utan att lämna något åt slumpen. När du anlitar oss så kan vi garantera dig ett presentabelt resultat som når över de nya ägarnas förväntan.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Lönsam flyttstädning som underlättar i flytten

  Alla som någon gång varit med om en flytt vet hur ansträngande det kan vara. Det är oerhört mycket att tänka på och förbereda innan det är dags och bara själva packningen av allt man samlat på sig genom åren kan ibland kännas övermäktig. Då kan det vara guld värt att få överlåta den tunga och omfattande flyttstädningen i trygga händer. När du anlitar oss på CaMa Service så kommer du alltid att garanteras ett fulländat resultat. Vi vet vad som krävs och har kapacitet nog att utföra det effektivt, professionellt och till fördelaktiga priser.

  När vi kommer till det hem som du lämnat bakom dig i Åkersberga så har vi själva med oss alla verktyg och medel som vi behöver. Vi går sedan igenom fastigheten rum efter rum och rengöra noggrant från golv till tak. Det enda som vi skulle önska från dig är en redogörelse och förklaring över skador och eller andra eventuella fel som vi kan tänkas stöta på. Allt för att vi i vår tur ska kunna göra vårt arbetet på bästa sätt och lämna över bostaden i ett gott skick.

  Har du några ytterligare biytor som du också skulle önska att vi såg över så som garage, balkong, vindsutrymme eller förråd så är det inga problem. Kom bara ihåg att meddela det i tid så att vi får möjlighet till att matcha upp ert behov med rätt kapacitet och planering.

  Ert trygga alternativ för flyttstädning i Åkersberga

  Vi på CaMa Service är mycket måna om våra kunders trygghet har givetvis alla försäkringar och all kunskap som behövs för att kunna utlova ett proffsigt resultat. Har du frågor kring vår flyttstädning i Åkersberga eller behov utav några ytterligare städtjänster från ett erfaret företag så tveka inte. Ring oss och låt oss berätta mer.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!