Trappstäd i Nacka – Ge ett bra första intryck

Rena, städade och väldoftande trapphus kommer att ge samtliga av era besökare precis samma positiva känsla varje gång de stiger in i er entré. Samtidigt så kommer de boendes trivsel att öka och onödigt slitage samt säkerhetsrisker effektivt att minimeras genom kontinuerlig och professionell trappstädning. Fördelarna med fräscha och underhållna trapphus är många och vi på CaMa Service vill mer än gärna visa er i Nacka vad en riktigt bra trappstädning kan innebära för er alla. Efter mer än 10 års erfarenhet i branschen så har vi allt det där som krävs. Ring så berättar vi gärna mer om vad vi kan och vill göra för er i Nacka.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Vår effektivitet syns även i vår trappstädning

  I vår kundkrets återfinns idag mängder av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar samt företag av alla dess former som alla insett vad en entré av god standard betyder. Genom en kontinuerlig vård av ert trapphus kommer ni inte enbart att minska dess kommande behov av underhåll utan också höja säkerheten och effektivt stärka trivseln för alla de som rör sig där.

  En trappstädning signerad CaMa Service är alltid speciellt anpassad och varje uppdrag formas utifrån trapphusets karaktär och era önskemål. Ni bestämmer vad som ska göras och vi lovar i vår tur en städning som håller hög standard och uppfyller alla era krav. Vi dammsuger och våttorkar alla golven. Torkar av lister, räcken och fönsterkarmar samt övriga platser där damm och smuts gärna landar och tömmer era skrapgaller. Hissar rengörs efter behov liksom entréns dörrar och trapphusets väggar. Vi kan också ta hand om era anslagstavlor och eliminera all eventuell skadegörelse. Självklart så använder vi oss enbart av material och medel som är godkända och snälla mot vår miljö.

  Trappstädning utifrån era behov i Nacka

  Låt oss få höra mer om vad vi på CaMa Service skulle kunna göra för er. För oss är varje kund unik och är mycket måna om att också därför kunna forma varje uppdrag utifrån dess specifika behov. Efter att ha fått höra närmre kring era önskemål och granskat ert trapphus närmre så kan vi också återkomma med ett prisvärt offertförslag.

  Vill ni veta mer om oss, om vår trappstädning eller om våra övriga städtjänster i Nacka så hör av er. Tillsammans kan vi hitta en lösning som täcker upp för era behov. Vi ser till att höja trivseln och sätta guldkant på samtliga av våra kunders vardag.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär