En komplett städfirma i Vasastan

Drömmer också ni precis som andra i vår kundkrets om ett liv där ni kan lägga städningen på hyllan en gång för alla och spendera mer av er tid på sådant som ni faktiskt uppskattar mer? Då har vi på CaMa Service städtjänsterna för er. I åratal har vi levererat professionell städhjälp åt likväl privatpersoner som företag och hjälpt dem vidare till en smidigare vardag. Nu hoppas vi givetvis på att också få finnas här för er i Vasastan. Hemstädning som tar ert hem till nästa division, en arbetsplats som uppskattas av anställda liksom era kunder eller fönsterputsning som får solens strålar att hitta in. Ge oss era önskemål!

Som professionell städfirma är vi väl medvetna om vad ordnade och rena miljöer gör för människan, nu vill vi visa er.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Städ med ovärderliga fördelar

  Alla kan förmodligen komma på mycket roligare aktiviteter än just städning, men det är å andra sidan få saker som är så tillfredsställande som njutningen av dess slutresultat. Trivseln höjs, stämningen ökar och det känns helt enkelt bara lättare att andas. Det fina med att anlita professionell städhjälp är möjligheten till att kunna äta kakan och ändå ha den kvar. Man kan fortsätta njuta av den där renliga känslan men nu utan att så mycket som lyfta ett finger.

  • Få tid över till annat.
  • Sluta ha ångest över städningen som aldrig blir av.
  • Visa era anställda att ni uppskattar dem.

  Fördelarna är många och en städfirma kan leverera er samtliga utav dem.

  Flexibla städtjänster helt utifrån era behov

  Effektiv fönsterputs, en inbjudande butiksmiljö, trapphus som välkomnar och skänker positivt intryck, kontor vart era anställda kan trivas eller trygg hemstädning som hjälper er slappna av. Under flera års tid har vi på CaMa Service fått nöjet att leverera våra flexibla och anpassningsbara tjänster åt både privatpersoner liksom företag som inte bara underlättat utan också förbättrat deras vardag. Nu är vi nyfikna på att höra mer vad vi kan göra också för er i Vasastan och vad ni drömmer om. Det är era behov som styr över våra gränser och oavsett vad ni ber oss om så kan vi garantera er omsorg och kvalité som svar. Det är när ni är nöjda som också vi kan tillåta oss själva att vara det samma.

  CaMa Service för er i Vasastan

  Hur ser er vardag i Vasastan ut? Är ni en av alla tusentals som känner att städningen om och om igen får lida till följd av brist på tid och ork eller skulle du rent av bara vilja slippa ta upp dammsugaren och trasan en gång för alla? Ring då oss på CaMa Service så tar vi över ansvaret åt er.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Vasastan

  Det är svårt att inte lockas av den hemtrevliga atmosfären i Vasastan medans man rör sig bland små butiker och matställen eller njuter av dess arkitektur och mysiga parker. Vill ni kunna njuta mer eller få mer tid över till att ta del av stadsdelens rika utbud så hjälper vi som flytt- och städfirma mer än gärna till. Låt oss ta hand om era trista eller krävande städuppdrag och överlåt det tyngsta lasset av er flytt till oss. Vi får er vardag går ihop.

  Alla behöver vi då och då lite hjälp på traven för att få vårt vardagspussel att gå ihop och det är också därför som vi på CaMa Service vill och kan finnas här för er i Vasastan. Med flera års erfarenhet i bagaget kan vi lova er alla kunniga resultat helt utifrån era mål och era förutsättningar i Vasastan. Vi har kapaciteten och kunskapen samt erfarenheten som krävs för att hjälpa er alla, privatpersoner och företag, till en säker, enkel och betydligt effektivare flytt. Genom våra omsorgsfullt och professionellt framtagna städtjänster kan vi vidare också se till så att ert hem eller er arbetsplats miljö är och förblir optimal.

  Vill ni liksom många andra hitta ett sätt till att få mer tid över till annat? Vi på CaMa Service har svaren. Oavsett vad ni söker från oss så kommer ni att få en anpassad och prisvärd lösning som svar. Ring oss och berätta om era drömmar så ska vi se till att ge er det ni behöver.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär