En komplett städfirma på Värmdö

Vi kan väl alla komma överens om att städning inte är det roligaste uppgiften att lösa i vardagslivet? Det är svårt att få dygnets alla timmar att räcka till redan som det är, och att låta städningen bli lidande är inte så konstigt även om det ofta är viktigt för oss. Under våran verksamma tid så har vi träffat många kunder som haft behov av städhjälp just för att få vardagen att gå runt och få tid över till det som verkligen betyder. Vi vet av erfarenhet hur tids- och energikrävande det kan vara och vi vill underlätta för er här på Värmdö genom att erbjuda våra städtjänster. Våra medarbetare har stor kunskap och de bästa redskapen som krävs för att ta hand om alla typer av städuppdrag och dessutom lämna det bästa resultatet efter sig. Vi ger er en rogivande hemmamiljö, trivsam arbetsplats eller skinande trappuppgångar och entréer.

Hör gärna av er till oss på CaMa Service och berätta vad ni önskar för städhjälp så kan vi därefter tillsammans ta fram en lösning som passar er perfekt.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En städfirma som levererar den bästa kvalitén

  Att ha ett städat hem eller komma till en ren arbetsplats är mer värt än vad man ibland tänker på. Det bidrar till trivsel och produktivitet samt att en hel del stress försvinner och man mår faktiskt extra bra. Fler och fler väljer att anlita oss för att unna sig ett enklare liv och mer tid åt familj och vänner. Fördelarna är många;

  • Ni får mer tid över till annat som faktiskt betyder.
  • All er ångest och stress över städningen som aldrig blir av blir ett minne blott.
  • Vi städar effektivt och grundligt då det passar er så att ni kan återvända till rum där ni trivs som allra bäst.
  • Vi erbjuder samma assistans vid varje tillfälle som ger er en trygghet i att alltid få samma resultat.

  Lägg städningen på hyllan en gång för alla och låt oss dra det tyngsta lasset åt er.

  Breda städtjänster för er på Värmdö

  Vi hjälper alla typer av kunder som privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsföreningar. Oavsett om det är punktinsatser eller om man önskar abonnemangslösningar så erbjuder vi det ni önskar. Vi har kapacitet och kunskap inom alla områden som hemstädning, fönsterputsning, rengöring av trapphus och butiker eller en hjälpande hand på kontor.

  Vi är en trygg, effektiv och engagerad städfirma för er trivsels skull och vårt goda rykte är kvittot på det. Vi arbetar ständigt med våra kunder och vill gärna överträffa era förväntningar för att ni alltid ska känna att vi ger det lilla extra. Kontakta oss om ni vill veta mer och beskriv gärna era behov så kan vi tillsammans göra Värmdö ännu vackrare.

  Allmänt om flytt-& städtjänster på Värmdö

  Det är svårt att inte lockas av Värmdös fina skärgård där båtarna åker in och ut för att njuta av den härliga atmosfären. En mysig plats att njuta av både restauranger såväl som naturen.
  Vill ni kunna ägna mer tid åt annat och ta del av allt det fina som stadsdelen har att erbjuda? Då hjälper vi mer än gärna till med vårt stora utbud inom flytt och städtjänster. Låt oss ta hand om era trista och krävande städuppdrag eller överlåt det tunga flyttlasset till oss. Vi hjälper er gärna att få er vardag att gå ihop.

  Alla behöver vi periodvis hjälp lite då och då även om man ibland får skenet av annat. Det är mänskligt att ta hjälp emellanåt för att unna sig mer tid åt annat och slippa stressen. Det är anledningen till att vi på CaMa Service finns här på Värmdö, för att underlätta i er vardag och ge er möjlighet att lägga er tid på mer betydelsefulla saker. Vi har kapacitet, kunskap och inte minst erfarenheten som krävs för att hjälpa er alla såväl privatpersoner som företag genom att erbjuda våra tjänster inom städ och flytt. Vi bidrar till en säkrare, smidigare och betydligt effektivare flytt på grund av alla våra hjälpmedel. Vi städar även era hem eller arbetsplatsen på ett professionellt och omsorgsfullt sätt för att leverera optimala resultat.

  Ser ni värdet i mer tid åt annat i vardagspusslet så är vi rätt företag att anlita. Vi på CaMa Service skräddarsyr alltid våra kunders behov och önskemål för att kunna ge den bästa upplevelsen och möta alla förväntningar. Oavsett vilka ni är så kommer ni få en anpassad och prisvärd lösning som svar på det ni önskar. Ring och berätta om era drömmar så ska vi se till att ni inte ångrar er!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!