En komplett städfirma på Tyresö

Vi kan väl alla vara överens om att städning inte hör till en av det roligaste sakerna att göra men att det ändå känns väldigt viktigt för ens mående. Drömmer ni precis som alla andra i vår kundkrets om ett liv där ni kan ägna er tid åt mer betydelsefulla uppgifter än just städa? Då finns vi på CaMa Service för er här på Tyresö. I över 10 år har vi samlat erfarenhet och levererat professionell städhjälp åt likväl privatpersoner som företag för att underlätta vardagen. Hemstädning som tar ert hem till nästa division, en arbetsplats som uppskattas av anställda eller fönsterputsning som låter solens strålar skina igenom. Kontakta oss redan idag för att berätta för oss vad era förväntningar och önskemål är, så skräddarsyr vi en prisvärd lösning åt just dig.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Att anlita städhjälp är smart

  Vi vill att ni ska kunna lägga all er vakna tid på allt annat än städning, slippa stressen av dammiga hörn och fläckiga fönster.
  Genom att anlita oss kommer ni få mer tid över till det som verkligen betyder något och slippa lägga en tanke åt städningen som aldrig blir av. Vi kan skapa ett hem för återhämtning, kontor som gör medarbetare mer produktiva, butiker som säljer samt trapphus och entréer som välkomnar på varmaste vis. 
Inga uppdrag är för stora eller små för oss och det är endast era behov som sätter våra gränser. Vi vill bidra till en mer trivsam miljö här på Tyresö.
  Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det besitter stora kunskaper inom branschen för att sedan leverera det bästa resultatet åt er. Vi har resurser och produkter som behövs oavsett vilken städtjänst ni önskar och självklart är det medel och material som är miljömärkta.
  Städhjälp kan ibland anses som överdriven lyx och enbart för de som besitter mycket pengar men så är det inte när det kommer till oss. Det ger ett sådant mervärde i vardagen och allt fler inser vad städhjälp kan innebära.

  Fördelar med att anlita oss som städfirma

  • Man behöver aldrig ha dåligt samvete över att tänka på städning som alltid blir uppskjuten.
  • Ren och fräsch miljö ger en mer produktiv samt välmående personal
  • Man kan njuta av städningens alla fördelar utan att ha lagt ner all tid och arbete själv.
  • Det finns mer tid och energi över till annat
  • Vår städfirma arbetar flexibelt och det är kunden som bestämmer när vi ska vara på plats
  • För att ge er en trygghet är det samma person som kommer vid alla tillfällen
  • Vi använder miljömärkta produkter

  En städfirma på Tyresö som levererar Kvalité

  Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet i branschen och arbetar dagligen för att skapa trivsamma miljöer åt både företag och privatpersoner. Vi jobbar hårt för vårt goda rykte och fina kundkrets vi skapat och låter aldrig det bli vardagsmat. Vi kan erbjuda abonnemang på våra städtjänster eller endast hjälpa till vid engångstillfällen såsom vid flyttstäd. Vi utformar allt efter kundens behov och önskemål för att sedan leverera fläckfria resultat och möta era förväntningar.

  Allmänt om flytt- och städtjänster i Tyresö

  Tyresö- En liten mysig ort med mycket fin natur, inte minst skärgården och alla fina bad. Skulle ni också vilja få mer tid till annat och njuta av er lediga tid? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss på CaMa Service och spara in på er värdefulla tid.

  Vi är en flytt- och städfirma i Tyresö med lång erfarenhet inom branschen med ett stort fokus på god service och inte minst kvalité. Ring eller mejla oss redan idag och beskriv era önskemål om hur vi skulle kunna underlätta och skänka mer glädje i er vardag.

  På CaMa Service erbjuder vi allt inom städ och flytt genom unikt kundanpassad och mycket prisvärda lösningar. I vårt professionella utbud av tjänster kan vi idag också presentera magasinering. Det som därmed skiljer oss från många andra inom vår bransch är möjligheten att leverera er allomfattande helhetslösningar där effektivitet och kvalitét alltid står i fokus. Det är enkelt att anlita oss och aldrig onödigt dyrt. Vi erbjuder er helt enkelt allt vi gör precis så som vi själva hade önskat att det varit.

  Hur skulle vi kunna hjälpa just er i Tyresö för att säkra upp och effektivisera er flytt eller göra era inomhusmiljöer optimala? Idag består vår kundkrets av allt ifrån privatpersoner och företag inom alla dess branscher till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som alla tar del av fördelarna man får med vår hjälp. Låt oss ge er samma glädje och ro genom att tillsammans stärka den mysiga känslan i Bålsta och göra den än mer gemytlig för oss alla.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär