En komplett städfirma i Spånga

Har ni ont om tid eller är det er ork som inte riktigt räcker till för att ni ska kunna ta tag i fönsterfläckarna som sänker helhetsintrycket eller smutsen som samlas i era hörn? Oavsett så är ni absolut inte de enda. I många år har vi bidragit med hjälp åt privatpersoner liksom företag, stora som små som inte själva lyckats med att få städningen deras under kontroll. På så vis har de i sin tur kunnat lägga mer av sin värdefulla tid på andra aktiviteter som för dem varit viktigare och nu vill vi också vända oss mot er i Spånga för att ta del av era önskemål. Hör av er till oss och berätta om ert unika drömscenario så kan vi i vår tur forma en lösning som matchar.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Kostnadseffektiv städhjälp

  Det var faktiskt inte alls särskilt länge sen som man avfärdade all professionell städhjälp som onödigt nonsens framtaget enbart för de större företagen eller privatpersoner med förmögenheter. Idag ser det dock helt annorlunda ut och efterfrågan på städtjänsterna som erbjuds från erfarna städföretag är idag mer efterfrågade än någonsin. Mindre stress och mer tid över till annat, högre produktivitet och ökad lönsamhet. Fördelarna har helt enkelt talat för sig själva och vi på CaMa Service är oerhört stolta över hjälpen som vi kan och får leverera varje dag då vi både förgyller och underlättar i mängder av människors vardag. Vi människor behöver ordning och reda för att kunna må bra och prestera maximalt och vi kan ta er dit.

  Städfirma för er i Spånga

  På CaMa Service arbetar vi hårt för att dagligen kunna bidra till trivsammare hem, för att bättra på arbetsmiljön på mängder av företags kontor, rengöra fastigheters trapphus och putsa fönster för strålande resultat. Vi har också kapacitet och kunskap nog till att ta oss an er butiks alla ytor så att både era anställda och kunder kan trivas där. Det är era önskemål och ert städbehov som drar gränser och vi ser i vår tur alltid till att hålla oss flexibla och tillgängliga för att kunna förse er i Spånga med allt det som ni ber oss om.

  Vi städar för fläckfria resultat

  Söker ni efter en lyhörd, sakkunnig och erfaren städfirma som oavbrutet levererar sina städtjänster med service och kvalité i alla led? Samtliga utav våra medarbetare är oerhört noga med sina kunders belåtenhet och arbetar noggrant för att oavsett vad kunna känna stolthet över det uppdrag de utfört. Vi känner till alla krav som ställs på oss för att vi ska kunna ge er just det ni söker och har både vilja och engagemang nog till att leverera det kunnigt, effektivt och prisvärt.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Spånga

  Står ni inför en flytt till, inom eller från Spånga eller skulle ni vilja lägga städningen åt sidan en gång för alla? Då kan vi på CaMa Service hjälpa er. Med kunskap och erfarenhet från över tio års tid som flyttfirma kan vi se till så att ni kommer fram till er nya adress både effektivt och säkert. Med breda, flexibla städtjänster kan vi sedan också ge er alla den hjälpande hand ni behöver, privatperson liksom företag. Låt oss hjälpas åt att förstärka det positiva intryck som finns av Spånga idag ytterligare.

  Vi kan hjälpa er i Spånga med allt som inkluderas av flytt och städ. Vi erbjuder prisvärda och anpassningsbara tjänster som avlägger mer tid för annat och som underlättar i en stressfylld vardag. Det är våra medarbetares brinnande engagemang och våra formbara och större helhetslösningar som får oss att stå ut i mängden av flytt- och städfirmor. Som flyttfirma kan vi finnas här för er från första dagen av er flytt och när ni sedan tryggt och smidigt kommit på plats så har vår egna städfirma möjlighet till att ta vid och fortsätta förgylla er vardag.

  Att be oss om hjälp är varken dyrt eller speciellt svårt. Vi håller oss tillgängliga och lyhörda för att finnas där för er i Spånga då behovet är som störst och för att kunna ge er just vad ni behöver för stunden. Omfattande helhetskoncept eller mindre punktinsatser utifrån behov spelar ingen roll. Er trygghet och tillfredsställelse är det viktigaste för oss vilket också lett till det positiva rykte vi byggt upp. Låter det lockande att få hjälp med er flytt eller ert städ så tveka inte utan ring. Tillsammans kommer vi att kunna göra Spånga både vackrare och trevligare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär