En komplett städfirma i Solna

Känner ni liksom mängder av andra att tiden inte riktigt räcker till? Att hur ni än pusslar och ordnar med ert späckade schema så lyckas städningen ändå aldrig passa in?

Vi på CaMa Service vet av erfarenhet hur tidskrävande och stressande städning kan vara och arbetar därför dagligen för att underlätta i vardagen för boende i Solna. Vi vet vad rena och fräscha miljöer gör för människors välbefinnande och produktivitet och genom professionella och omfattande städtjänster vill vi gärna sprida vår vetskap.

Kontakta oss och beskriv hur våra kunniga städare skulle kunna hjälpa er. Tillsammans tar vi fram en matchande lösning som skapar enkelhet och tillför en guldkant i er vardag.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Med en effektiv städfirmas hjälp

  Det var en gång en tid då hjälpen som kom från en städfirma enbart sågs som lyx för de mer avlönade i samhället, men idag vet vi bättre än så. Fler och fler väljer att ta in städhjälpen utifrån från kunniga och effektiva städfirmor och vi är glada över att kunna vara till hjälp och underlätta för företag och privatpersoner runt om i Solna. Vi kan skapa de där rogivande och vackra oaser till hem som alla drömmer om och företagslokaler som bringar trivsel och högre produktivitet. Enbart era behov sätter gränser.

  Fördelarna med professionell hjälp talar för sig själva:

  • Med vår hjälp får ni mer tid över till annat.
  • Ni slipper ångesten och stressen som oreda och smuts skapar.
  • Vi alla som arbetar här har kunskapen och erfarenheten som krävs för djuprengöring och redskap som behövs för att ta oss an de mest omfattande projekten.

  Släpp den krävande städningen till oss och lägg er värdefulla tid på sådant som förgyller er tillvaro istället. Vi tar med oss de verktyg som vi behöver för vårt jobb och arbetar givetvis enbart med godkända och miljövänliga produkter som inte gör någon skada.

  Ett brett utbud för alla er i Solna

  Hemstädning, rengöring av kontor, putsning av fönster, städning av trapphus och entréer samt butiksstädning framtagen utifrån era behov. Vi kan också ta oss an er tvätt, strykning, utgång med er hund, mindre inköp och mycket mer. Oavsett om ni anlitar oss som privatperson eller för ert företags räkning så anpassar vi oss efter er och era tider.

  Är ni intresserade utav mer regelbunden hjälp så har vi abonnemangsstädning att erbjuda er. Genom ett abonnemang hos oss kommer ni att få assistansen ni önskar löpande på samma dag eller tidpunkt även framöver och vi försöker alltid i den mån det går att skicka samma person. På så vis kan ni släppa städningen helt och vara extra trygga med oss och tjänsten vi levererar er.

  Hur kan en städfirma hjälpa er?

  Kika gärna runt lite här på vår sida eller ring oss direkt och beskriv vilken typ av hjälp ni skulle vilja ha. Låt oss som svar skicka er ett anpassat kostnadsförslag och tillsammans kan vi sedan diskutera fram en lösning som passar er.

  Vi är stolta över den kundkrets och det goda rykte vi lyckats bygga upp under våra år inom branschen och arbetar hårt för att ta oss vidare till nästa nivå med er.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Solna

  Solna växer så det knakar. Bostadsutbudet ökar snabbt och det är också en otroligt bra företagsplats. Arbetsmarknaden här är stor vilket gör kommunen intressant för både privatpersoner och företag, men också för oss på CaMa Service. Med våra kunniga flytt- och städtjänster ger vi kommunen en större möjlighet till att växa och blomma ut. Med över 10 års erfarenhet inom vår bransch kommer vi att kunna leva upp till era förväntningar och fullända era behov. Vi hjälper dagligen företag av alla dess slag och privatpersoner genom vårt breda tjänsteutbud och levererar enkelhet och service i prisvärda professionella paket.

  Som flytt- och städfirma har vi allt som krävs för att ni ska kunna lägga städningen på hyllan och slippa dra det tyngsta lasset under en flytt. Det är också just det som skiljer oss från mängden inom vår bransch. Möjligheten till att ge er alla allomfattande helhetslösningar helt anpassade utifrån era behov utan att för den sakens skull behöva nagga på kvalitén eller vår effektivitet. Det är ett gott rykte vi byggt upp under våra år och vi arbetar hårt varje dag för att behålla och stärka det ytterligare.

  Hur kan vi hjälpa er alla i Solna? Behövs en hjälpande hand som förenklar er flytt eller känner ni att tiden flyger iväg och låter er städning bli lidande? Vi vet vad våra tjänster kan göra för er och står här nu redo att visa er. Ring redan idag och låt oss bli en lösning i er vardag.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!