En komplett städfirma på Södermalm

Är det svårt att få ert dygns 24 timmar att räcka till och börjar ni tröttna på att det alltid är er städning som får bli lidande? Det är ni definitivt inte ensamma om. Vi på CaMa Service möter dagligen kunder som hoppas på att kunna få hjälp till en renligare vardag och vi i vår tur svarar alltid med anpassade lösningar på deras situation. Ta del av vår professionella städhjälp ni också så kan ni fortsättningsvis släppa precis allt vad städning heter och istället fokusera helt på annat som betyder mer, både privat och på arbetet.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Med en erfaren städfirmas hjälp

  Med en erfaren städfirmas hjälp får ni den fantastiska möjligheten att lägga mer av er vakna tid på annat, på sådant som ni värdesätter mer eller som känns viktigare för stunden. Ni behöver inte känna ångest mer för dammet som samlar sig i hörnen medan ni sitter i soffan och riskerar heller inte några kostsamma avbrott i er produktion på grund utav att era anställda behöver städa. Hem blir återigen platser för återhämtning, kontoret blir platsen vart medarbetarna trivs, butiken får rätt atmosfär och trappuppgångarna välkomnar på ett inbjudande sätt.

  Det var en gång då man ansåg städhjälp som en tjänst till för enbart rikare personer och större företag man nu vet man bättre än så och fler och fler väljer att ta in sin städhjälp utifrån.

  CaMa Service skapar trivsel på Södermalm

  Vad behöver ni på Södermalm för att bli kvitt stressen och ångesten som frammanas av er städning? Behöver ni hjälp med att se över er butik, med att rengöra ert företags lokaler eller skulle ni uppskatta någon som kom hem till er för att ordna så att ni i er tur får komma hem till ett renare hus? Här på CaMa Service arbetar vi hårt för att kunna förse samtliga utav våra kunder mer lösningar formade helt utifrån deras önskemål eller städbehov och inget uppdrag kan någonsin vara för litet eller för stort.

  Allmänt om flytt- & städtjänster på Södermalm

  Söker man efter avkoppling men samtidigt också en plats vart kreativitet och mångfald på ett magiskt sätt lyckas sätta stämningen så är Södermalm rätt. Här kan man strosa runt i små unika butiker, slinka in på ett pittoreskt kafé eller låta sin konstnärliga ådra få andas på ett av Söders alla konstgallerier. Vi på CaMa Service vill givetvis också vi vara med och bidra till Södermalms fantastiska atmosfär och det med våra professionella och omsorgsfullt formade städ- och flyttjänster. Vi har kapaciteten och erfarenheten som krävs för att vara med och avlasta och trygga upp er flytt samt städtjänster som underlättar och skapar värde åt alla. Det enda vi inte har är dina önskemål vilka vi hoppas på att få ta del av nu.

  Varför inte sätta en liten extra guldkant på er vardag och be om hjälp när det behövs? Vi förstår precis hur ansträngande det är att bege sig med sitt bohag mot en ny adress och vi vet också hur krångligt det kan vara att få ihop sitt vardagspussel. Det är just därför som vi som flytt- och städfirma finns här för er på Södermalm liksom vi redan finns för vår idag mycket nöjda och breda kundkrets.

  Känns det lockande att kunna lägga mer tid på det ni värdesätter mer och en chans till ett renligare, enklare liv? Samtliga tjänster formas unikt för var och en så att ni själva kan bestämma omfattning och städfrekvens. När ni anlitar oss så kan ni därför alltid förvänta er ett effektivt och klanderfritt resultat, givetvis till rimliga priser.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!