En komplett städfirma i Nacka

Känner ni att tiden inte riktigt räcker till så är ni definitivt inte ensamma. Många därute känner av att hur de än pusslar och pular med sitt späckade schema så blir städningen där hemma eller på arbetet ändå lidande.

Som professionell städfirma med flera års erfarenhet inom branschen vet vi hur tidskrävande och stressigt städning kan va och arbetar därför dagligen för att underlätta för boende i och runt om Nacka. Vi vet vad fräscha och rena miljöer gör för de som vistas där och hur våra städtjänster både kan öka välbefinnande och produktivitet. Nu hoppas vi på att också få sprida mer av vår vetskap vidare.

Hör av er redan idag och berätta om vad våra duktiga städare skulle kunna göra för just er i Nacka för att göra dagarna något enklare. Ta del utav vårt anpassade kostnadsförslag och låt oss ge er en städlösning som svarar på era önskemål. Tillsammans kommer vi att kunna sätta guldkant på er vardag.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Med hjälp från en professionell städfirma

  För inte alls så länge sedan så ansågs en städfirmas hjälp som enbart onödig lyx skapad för de rika i samhället. Idag vet man dock bättre än så och det är fler än någonsin som efterfrågar våra tjänster. Fler och fler har insett fördelarna med att ta in städhjälp utifrån och vi är glada över att kunna hjälpa till. Vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att skapa de där rogivande hemmen som alla drömmer om, arbetsplatserna som skapar trivsel hos de anställda och butiker och trapphus som bjuder in. Vi har också det vi behöver för att få era fönsterrutor glasklara igen. Givetvis kan vi även åta sig även mindre uppdrag så som strykning, utgång med er hund, tvätt och mindre inköp om så önskas

  Fördelarna som talar för sig själva:

  • Ni kommer att få mer tid över till annat.
  • Ångest och stress över städningen som aldrig blir av hålls på långt avstånd.
  • Vi har vad som krävs i form av både redskap och insikt för att ta oss an vad ni än ger oss i uppdrag.

  Släpp den krävande städningen en gång för alla och ägna mer utav din vakna tid på sådant du värdesätter mer. Medans du tar det lugnt, umgås med nära och kära eller ägnar dig åt någon givande hobby så ser vi till så att dina rum blänker in i minsta vrå.

  Ett brett utbud för Nackas behov

  Oavsett om ni behöver hjälp för stunden eller söker långsiktiga lösningar så kan vi hitta hjälpen som passar just er. Ring oss när behovet är som störst eller låt oss besöka er med regelbundna former genom att skriva upp er för vår abonnemangsstädning. Med ett abonnemang hos oss kommer samma medarbetare från oss att besöka er samma datum eller tid löpande i framtiden så att ni kan lägga städningen helt åt sidan och ändå njuta av rena resultat.

  Tryggt, säkert, enkelt och prisvärt. Precis så som vi hade velat ha det

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Nacka

  De senaste åren har befolkningstillväxten legat på omkring 1 700 personer per år och framtidsprognoserna ser om än ännu ljusare ut än så. Givetvis vill också vi på CaMa Service få ta del av kommunens tillväxt och utveckling och står därför här redo med professionella tjänster och stort engagemang. I flera år har vi hjälpt boende i och runtomkring Nacka med att effektivisera deras flytt och avlasta för dess städning. Vi drar det tyngsta lasset åt er i Nacka då det behövs så att ni i er tur kan lägga mer tid och fokus på sådant som ni värdesätter mer.

  Det vi har att erbjuda er och som får oss som städ- och flyttfirma att sticka ut i mängden är helhetslösningar som inkluderar allt inom städ och flytt. Vi vet hur betungande de bägge uppgifterna kan va och arbetar varje dag för att göra dagen och livet enklare för både individer och företag. Alla bör ha rätt till en smidigare och renare vardag och vi har vad som kärvs för att ta er dit.

  Nu är vi nyfikna på att höra vad vi skulle kunna göra för er i Nacka. Från våra medarbetare kan ni alltid räkna med 110% engagemang och vi ser till så att ni alltid kan vara trygga med oss. Vi är försäkrade, erbjuder er alla kvalitetsgaranti och arbetar givetvis varsamt och noggrant med respekt för er och för er egendom. Bekanta er med våra tjänster här eller ring oss direkt och låt oss presentera vad vi kan och vad vi redan gör för mängder av nöjda kunder. Tillsammans gör vi Nacka vackrare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär