En komplett städfirma på Kungsholmen

Känns det som att dagarna bara springer iväg och gör det omöjligt för er att få ert späckade schema att gå ihop? Det är ni långt ifrån ensamma om, men vi vill åtminstone se till så att ni inte behöver låta städningen bli lidande. Vi ger er en möjlighet till att dra nytta av alla de fördelar som grundlig städning medför men utan att ni själva ska behöva lyfta ett finger.

Som erfaren städfirma vet vi hur mycket en miljös standard påverkar er och nu vill vi också visa mer exakt vad vi kan göra för ert välbefinnande. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär här nedan redan idag så ska vi utifrån era önskemål forma en lösning som passar.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Städhjälp då den behövs som mest

  Det var egentligen inte alls så länge sedan som man påstod att kunnig städhjälp utifrån enbart var för framgångsrika förmögna personer eller större företag. Idag ser vi dock våra städtjänster med större efterfrågan än någonsin och vi är oerhört stolta över den hjälp vi får leverera dagligen då vi underlättar och förgyller i mängder av människors vardag. Vi ser hur mycket miljöerna man rör sig i påverkar en överlag och hur de kan både stärka och sänka ens välbefinnande. Ett rörigt hem fyller inte sin återhämtande funktion, smutsiga arbetsplatser bäddar för sämre resultat liksom en oorganiserad butik avskräcker kunderna från ett eventuellt köp. Rätt städhjälp gör definitivt skillnad!

  Professionell hjälp för er på Kungsholmen

  Mindre stress och mer tid över till annat. Med professionell städhjälp kommer mängder av fördelar som alla mår bra av. Vi på CaMa Service vill mer än gärna vara städfirman som levererar er på Kungsholmen samtliga utav dom. Med stor flexibilitet och bred kapacitet formar vi städtjänster helt utifrån era behov i form av både punktinsatser och allomfattande koncept. Trappstädning, fönsterputs, rengöring utav era kontorslokaler, städning i ert hem eller någon som kontinuerligt ser över er butik? Oavsett vad ni ber oss om så kommer vi att kunna svara med en professionell lösning där kvalitet och perfektion lyser igenom i alla led.

  Vi städar för klanderfria resultat

  Skulle ni vilja komma i kontakt med en lyhörd, erfaren och sakkunnig städfirma som alltid levererar sin hjälp med kvalité och service i siktet så har ni hamnat rätt. Samtliga utav de som arbetar hos oss är oerhört måna om kundernas belåtenhet och kämpar hårt för att alltid kunna känna stolthet över det vi gör oavsett uppdrag eller kund. Vi vet vad som krävs av oss för att ge er alla det ni söker och har tillräckligt med engagemang för att leverera det både snabbt, kunnigt och prisvärt.

  Allmänt om flytt- & städtjänster på Kungsholmen

  Bor man på Kungsholmen så kan man också ta del av alla de fördelar som en storstad kan bjussa på. Här bor man mitt i smeten av pulserande restaurangliv, gator kantade av mysiga kaféer och små butiker, lugna bostadsområden samtidigt som också vattnet och naturen ligger tätt inpå. Nu erbjuder vi er alla dessutom också riktigt prisvärda och effektiva flytt- och städtjänster så att ni i er tur har tid till att ta del av Kungsholmens utbud. Vi har kapacitet och kunskap till att ge er en värdig och säker flytt samt engagemang och sakkunnighet till att axla samtliga städuppdrag och vi vill mer än gärna få finnas här.

  Att flytta kan vara något av det mest krävande man kan ge sig på och att städa är väl med handen på hjärtat långt ifrån det roligaste man kan ägna sig åt. Efter att ha arbetat inom flytt- och städbranschen i så många år så har vi också stor förståelse för alla negativa känslor som en flytt och rengöring föder och det är också därför vi vill finnas här för er.

  Anpassningsbara tjänster, bra priser och stor kunnighet. Oavsett vilka ni är eller hur ert önskade uppdrag ser ut så kommer vi att kunna ge er en lösning som matchar. Nyfikna på att höra mer om vad våra tjänster kan göra för er eller är ni redo att boka in vårt första möte? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring direkt. Ni har behoven, vi har lösningen.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!