En komplett städfirma i Kungsängen

Städa är väl inte den roligaste uppgiften vi har vi våra hem eller på företaget och vi förstår om orken börjar sina när man ser dammtussarna eller fläckarna på fönsterna. Som erfaren städfirma kan vi garantera att ni är långt ifrån de enda som känner igen er i detta. I flera år har vi stått till tjänst med våra professionella städtjänster åt våra kunder som inte längre finner värdet i att ta dyrbar tid ifrån dem. Genom att få hjälp med städning, kan ni ägna värdefull tid åt nära och kära medan ni får erat hem eller företag skinande rent. Vi kan även ta hand om ett kommande flyttstäd som självklart görs efter vad som krävs. Om du bor i Kungsängen och önskar städhjälp så tveka inte på att kontakta oss så vi kan hitta en lösning som passar just er.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En städfirma som levererar kvalité

   • Man behöver aldrig ha dåligt samvete över att tänka på städning som alltid blir uppskjuten.
   • Ren och fräsch miljö ger en mer produktiv samt välmående personal
   • Man kan njuta av städningens alla fördelar utan att ha lagt ner all tid och arbete själv.
   • Det finns mer tid och energi över till annat
   • Vår städfirma arbetar flexibelt och det är kunden som bestämmer när vi ska vara på plats
   • För att ge er en trygghet är det samma person som kommer vid alla tillfällen
   • Vi använder miljömärkta produkter

  Alla förtjänar väl lite extra lyx i vardagen?

  Städhjälp för er i Kungsängen

  Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet inom branschen och arbetar hårt dagligen för att skapa trivsamma hem, arbetsplatser och skinande entéer i fastigheter. Vi vill att våra resultat ska stråla och att vi lämnar positiva intryck efter oss. Vi har även kapaciteten och verktyg för att ta hand om en hel butiks ytor och fönsterputsning.

  Det finns inga gränser och vi gör ett skräddarsytt paket åt varje kund oavsett om det är ett engångstillfälle eller abonnemang som vill påbörjas. Våra medarbetare har stor kunskap och erfarenhet i yrket för att klara av varje uppgift på bästa sätt. Så det är era behov som talar om för oss vad det är vi ska göra och vi jobbar flexibelt för att just ni i Kungsängen ska få den bästa Servicen. Vi vill uppfylla er önskan!

  Allmänt om flytt- och städtjänster i Kungsängen

  En av Stockholms naturskönaste kommuner med Mälaren som granne. Kungsängen är en så trivsam ort med många fina platser att besöka och roliga minnen att lagra. Vi på CaMa Service är gärna med och bidrar till den härliga stämningen och miljön. I över 10 år har vi levererat effektiva och smidiga flytt- och städtjänster för privatpersoner och företag i alla branscher.
  Vi vågar idag säga att vi är de bästa i kategorin och jobbar hårt för att bevara vårt goda rykte och betyg från vår kundkrets, som vi är väldigt stolta över.
  Vi vet vad riktig god kundservice innebär och bemöter alla våra kunders behov med ett leende. Vi har kapaciteten och stor erfarenhet för att leverera en värdefull och prisvärd tjänst.

  Att genomföra en flytt är alltid krävande och städ tar både energi och tid. När vi startade vår verksamhet så hade vi en förväntan om att kunna finnas där och underlätta i stressade människors vardag och ge dem mer tid över till mer betydelsefulla stunder. Idag vet vi att vi skapar ett stort värde för våra kunder som vi är väldigt måna om. Genom att anlita oss så sparar du tid till dina nära och kära och som företag behöver du inte göra onödiga avbrott i verksamheten eller produktion.

  Står ni inför en stundande flytt eller är mitt upp i en och är i behov av hjälp, så finns vi här för just dig. Har ni redan ett pressat veckoschema som det är och inte vet hur ni ska reda ut situationen, tveka inte på att höra av er. Vi skräddarsyr en helhetslösning eller hjälper er med delar, allt för att underlätta och göra det så smidigt som möjligt. Vi har de bästa resurserna, personal med stor kunskap samt rätt verktyg och sist men inte minst allt till ett förmånligt pris.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär